De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vrijwilligerswerk in Azie

Vrijwilligerswerk in Azie

Het ideale werelddeel om een avontuurlijke rondreis te combineren met vrijwilligerswerk is Azie. Je vindt er veel ontwikkelingslanden, waar een groot deel van de bevolking onder de armoedegrens leeft. Hulp van vrijwilligers is vaak meer dan welkom.

Wil jij aan de slag als vrijwilliger in Azie? Lees hier dan meer over de mogelijkheden, zoals panda's verzorgen in China, straatkinderen helpen in India, Engelse les geven in Nepal of weeskinderen begeleiden in Sri Lanka. En bekijk al onze vrijwilligerswerk Azie info & tips.

Vrijwilligerswerk Azie: gratis of met begeleiding

Wil je aan de slag als vrijwilliger in Azie? Een goed startpunt voor je orientatie zijn organisaties als Activity International.die een breed scala aan vrijwilligerswerk projecten in Azie aanbieden. Bij deze organisaties betaal je vaak wel een vergoeding voor hun begeleiding.

Vrijwilligerswerk Azie: gratis bemiddeling
Leuke vacatures voor vrijwilligers waar je gratis op kunt solliciteren, maar een enkele keer ook vaste banen en vakantiewerk in Azie staan regelmatig ook op Grenzelooswerk.nl.  

Kijk voor meer tips per land gerangschikt hieronder.   

Vrijwilligerswerkprojecten Azie? Vrijwilliger in Thailand

Thailand is een populair vakantieland en heeft ontzettend veel te bieden; van droomstranden tot een fascinerende cultuur. Wil je het land van de glimlach op een bijzondere manier ontdekken en écht leren kennen? Combineer je verblijf in Thailand dan met vrijwilligerswerk. Er zijn verschillende organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van het land. Zo kun je olifanten of gibbons verzorgen of Engelse les geven aan Thaise kinderen.

Vrijwilligerswerk in Azie? Vrijwilliger in Cambodja

De inwoners van Cambodja zijn warme, gastvrije en optimistisch mensen. Wil jij in contact komen met de bevolking en echt iets voor ze betekenen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger in Cambodja. Je kunt kiezen uit diverse projecten, waar jij de handen uit de mouwen kunt steken. Wil je weeskinderen helpen, gehandicapten verzorgen of Engelse les geven? Lees dan meer over de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk in Cambodja.

Aan de slag als vrijwilliger in Nepal

Nepal is een ongerept land met als grootste toeristische trekpleister de Mount Everest. Meer dan de helft van de bevolking leeft er onder de armoedegrens, dus jouw hulp is altijd welkom. Er zijn veel manieren om bij te dragen aan de ontwikkeling van het land. Zo kun je aan de slag als vrijwilliger in de gezondheidszorg. Maar je kunt er ook kinderen een kans bieden op een betere toekomst door Engelse les te geven. Wil je meer weten over de diverse projecten? Lees dan tips en info over vrijwilligerswerk in Nepal.

Werken als vrijwilliger in Indonesie?

Indonesie is volop in ontwikkeling. Zij kunnen daarom jouw vrijwillige hulp goed gebruiken. Ga aan de slag als vrijwilliger in Indonesie! En beleef een waanzinnig mooie en leerzame tijd in dit unieke land. Kinderen verzorgen in een weeshuis, het verbeteren van onderwijs en het geven van Engelse les behoren tot de werkzaamheden waarbij jij mee kunt helpen.

Vrijwilligersprojecten in China

Hoewel China op dit moment de snelst groeiende economie ter wereld is, is het verschil tussen rijk en arm heel groot. Vrijwilligers zijn dan ook meer dan welkom. Als vrijwilliger krijg je de kans om dit fascinerende land op een bijzondere manier te ontdekken. China, een van de oudste beschavingen ter wereld, is namelijk een land met veel gezichten. Wil je als vrijwilliger aan de slag? Lees dan tips en info over de vrijwilligersprojecten in China, zoals het verzorgen van panda's of Engelse les geven aan kinderen of Tibetaanse nomaden.

Steek je handen uit de mouwen in India

India is een ontwikkelingsland waar veel kinderen op straat leven en waar aids een veelvoorkomend probleem is. Vrijwilligers zijn dan ook hard nodig. Wil jij meehelpen met de strijd tegen de armoede en de bevolking kans geven op een beter bestaan? Lees dan meer over de mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk in India. Zo kun je je nuttig maken in de gezondheidszorg , aidsvoorlichting geven of straatkinderen begeleiden.

Maak je nuttig als vrijwilliger in Sri Lanka

Ondanks de aanhoudende burgeroorlog in Sri Lanka, loopt de armoede de laatste jaren terug. Toch leeft nog steeds circa een kwart van de bevolking onder de armoedegrens. En ook de tsunami in 2004 heeft veel verwoest in het land. Vrijwilligershulp wordt dan ook altijd op prijs gesteld. Er zijn verschillende opties om de bevolking te steunen, maar ook olifanten verzorgen behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Lees dan meer over vrijwilligerswerk in Sri Lanka.

Draag een steentje bij in Vietnam

Vietnam heeft ernstig geleden onder de langdurige oorlogen in de bewogen geschiedenis van het land. De economie is tegenwoordig weer in volle bloei, maar vrijwilligers zijn er nog steeds welkom. Ben jij enthousiast om als vrijwilliger aan de slag te gaan en dit schitterende land op een bijzondere manier te ontdekken? Er zijn diverse mogelijkheden om je nuttig te maken als vrijwilliger in Vietnam.

Vrijwilligersjobs in Israel!

In Israel is nog steeds veel armoede. Een interessante manier om de cultuur en de leefwijze van de bevolking te leren kennen is het doen van vrijwilligerswerk. Draag daarom bij aan de ontwikkeling van Israel en steek als vrijwilliger je handen uit de mouwen. Je kunt o.a. gehandicapten verzorgen in een verzorgingstehuis of werken in de Kibboets. Meer weten? Kijk snel op vrijwilligerswerk Israel voor meer info en tips!
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews