De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Over Surprisetickets.nl

Surprisetickets.nl is een onafhankelijk reismagazine met smart travel tips, nieuws en informatie over reizen naar meer dan 1000 bestemmingen over de hele wereld: van Brugge tot Barcelona, Laos tot Londen, Amsterdam tot Australië en Mauritius tot Miami!

Een maximum aan plezier: smart- en budget travel tips Onze missie is onze lezers te helpen om het maximum aan plezier uit hun vakantiebudget te halen. Dit doen we door te zoeken naar smart- en budget reistips, zowel voor lange vakantie reizen, maar ook voor weekend en stedentrips. Daarnaast tref je bij Surprisetickets.nl rapportages die je laten zien hoe je de beste (vaak verborgen) deals uit de boekingssystemen van verschillende reisorganisaties kunt halen. 

Research naar de beste en leukste reisaanbiedingen Dagelijks checkt de Surprisetickets.nl redactie, handmatig, tientallen websites van reisorganisaties (meer dan 150 verschillende sites per week) op zoek naar deals met een 'wow factor'. Ons doel is de leukste, meest bijzondere reisaanbiedingen voor onze bezoekers te vinden. Daarnaast gaan we op zoek naar niet alledaagse, speciale tips die je als consument niet zo snel zelf kunt vinden: accommodaties die uitzonderlijk charmant zijn of iets bijzonders hebben, reizen die unieke ervaringen met zich mee brengen en natuurlijk leuke extra's of gratis services waarmee onze vaste bezoekers hun voordeel kunnen doen.

De Surprisetickets.nl redactie Laura Boldingh weekend trips deal expert met een speciale passie voor romantische hotels en treinreizen.  Anita Boon Een groot deel van de Cuba, Nieuw Zeeland en Thailand reisgids op Surprisetickets.nl is geschreven door Anita, net als de speciale tips voor backpackers. Esmeralda van Dasselaar onderzocht en beschreef recent voor ons de 25 mooiste, groene steden ter wereld. Alice Ferguson gepassioneerd reizigster, woont en schrijft voor ons vanuit Antigua, Guatemala. Natalja Ellings, woonde na haar studie journalistiek enkele jaren in Italië, naast reizen is ook koken een belangrijke passie. Caroline Ferguson oud airline manager met plezier in het zoeken en delen van smart budget travel tips, schrijft daarnaast veel 'how to book'  rapportages. Michael Takes heeft als geograaf onderzoek gedaan naar de factor cultuur  binnen het toerisme van Europese steden en is tevens de man achter het onderzoek naar de favoriete stedenreizen van Michelin chefs.. Daarnaast leverden de volgende mensen een redactionele bijdrage aan de Surprisetickets.nl reisgids: Yvette Schol, Birgit van der Poel, Shirley den Hartog, Damaris Hoeflaken en Cathalijn Nannes

Lezersvragen en tips voor de Surprisetickets.nl redactie stuur een e-mail naar info(bekende symbool voor adres)surprisetickets.nl ook reisgerelateerde persberichten kunnen worden verzonden naar dit adres. 

Samenwerking in bestemmingsrapportages Verkeersbureaus sponsoren soms rapportages of specials met informatie over hun bestemming op Surprisetickets.nl. Dit maakt het voor ons mogelijk redacteuren aan te wijzen die zich echt kunnen verdiepen in een regio, stad of land en daar regelmatig over kunnen schrijven. De redactie blijft echter te allen tijde onafhankelijk in haar research. Als wij schrijven dat een bestemming kindvriendelijk is of een budget travel tip dan moeten en kunnen onze lezers daar voor 200% op vertrouwen.

Opname van reisaanbiedingen op Surprisetickets.nl Reisorganisaties betalen ons een bijdrage voor het doorzoeken van de aanbiedingen op hun site. De selectie van de aanbiedingen waar we over schrijven is echter in handen van de redacteuren. Alleen aanbiedingen met een 'wow factor', die tijdens de test ook als echt boekbaar naar boven komen en veel waar voor de gevraagde prijs leveren, krijgen een plaatsje in onze overzichten met de beste deals.

Bekijk voor het antwoord op veelgestelde vragen de FAQ. Op de hoogte blijven van Surprisetickets nieuws en de leukste aanbiedingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief met de leukste reisaanbiedingen!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews