De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

FAQ

Veel gestelde vragen

  • Hoe kan ik boeken? Als je een interessante aanbieding ziet, klik dan op de link in de aanbieding en je gaat automatisch naar de website van de luchtvaartmaatschappij, hotellier of touroperator. Daar kan je informatie krijgen over de vertrekdata en eventueel online boeken. Surprisetickets.nl verkoopt geen reizen, wij laten alleen zien welke actuele, scherpe aanbiedingen er zijn. Alle informatie over reserveringen vind je op de website van de aanbieder!
  • Wat is inbegrepen in de prijs? De aanbiedingen betreffen vanaf prijzen in Euro. Sommige aanbieders brengen boekingskosten en creditcardfee apart in rekening. De exacte informatie vind je op de website van de aanbieder! Indien niet specifiek anders aangegeven, zijn de reisaanbiedingen inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.
  • Wat is de beschikbaarheid? De beschikbaarheid van de weergegeven tarieven kan je opvragen op de website van de aanbieder. Indien je flexibel bent in vertrek en retour data, maak je een grotere kans om voor de laagste prijs te boeken.
  • Waar kan ik terecht met vragen over een reis? Vragen over een specifieke aanbieding richt je het beste direct aan de aanbieder van de reis zelf. Surprisetickets.nl stelt de reizen niet zelf samen. Klik via de link door naar de website van de aanbieder en stel daar je vraag per mail of bel hun reserveringsafdeling.
  • Wat kost het abonnement op de Top 15 nieuwsbrief? Een abonnement op de Top 15 nieuwsbrief is gratis en verplicht je tot helemaal niets.
  • Waar kan ik terecht met klachten? Klachten of opmerkingen voor onze redactie, of met betrekking tot fouten in links (en andere technische problemen) kan je melden middels ons contactformulier. Klachten met betrekking tot gemaakte reserveringen dien je direct aan de aanbieder van de reis voor te leggen.
  • Wie is Surprisetickets.nl De redactie van Surprisetickets.nl bestaat uit een kleine groep internet- en reisgekken. Samen stellen wij wekelijks een Top 15 samen met de leukste aanbiedingen van het web. Onze missie is het zoeken naar reisaanbiedingen, in het oerwoud van de online aanbieders, zowel makkelijker als leuker te maken!
    Surprisetickets.nl is geen reisbureau of touroperator. Om beschikbaarheid te checken of een reis of ticket te boeken klik je direct door naar de website van de aanbieder. Ook berekenen we consumenten geen kosten voor onze service. Geselecteerde reisorganisaties, die wij onze bezoekers met een gerust hart kunnen aanbevelen, betalen ons een bijdrage voor het verspreiden van hun speciale aanbiedingen. Er zal echter nooit een aanbieding in de Top 15 verschijnen die onze geloofwaardigheid in het geding brengt. Het vertrouwen dat onze bezoekers in ons hebben is daarvoor veel te belangrijk voor ons!
  • Waar kan ik mijn link suggestie naar toe mailen? Aanmelden van reizen gerelateerde websites: De redactie bekijkt ieder verzoek m.b.t een linkruil individueel. Doorgaans ontvang je binnen 1 week bericht of je link al dan niet is opgenomen. Gebruik voor het aanmelden van een link het contactformulier.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews