De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

SurpriseTickets.nl Disclaimer

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website SurpriseTickets.nl. Alle informatie met betrekking tot de gebruiksvoorwaarden, eigendom en toepasselijk recht is te vinden in deze disclaimer. Door het gebruik van deze website verbindt u zich ertoe deze gebruiksvoorwaarden na te leven.

Deze website wordt onderhouden door Leads2Travel B.V. gevestigd te Amstelveen. De redactie van Surprisetickets.nl doet haar uiterste best om betrouwbare en correcte prijs en productinformatie van reisbureaus, touroperators en airlines weer te geven. Wij kunnen echter geen garantie verstrekken over de nauwkeurigheid, volledigheid of geldigheid van de informatie op onze site. Surprisetickets.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke geleden schade dan ook welke voortkomt uit de door ons verstrekte informatie. Elke beslissing tot aankoop van producten en/of diensten als resultaat van informatie verkregen door Surprisetickets.nl is uw volledige, eigen verantwoordelijkheid.

Intellectueel eigendom
Alle teksten, beeldmateriaal, benamingen, handels- en domeinnamen, merken en logo's zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Leads2Travel. Alle informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd, het is de gebruiker dan ook niet toegestaan deze informatie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leads2Travel, te verveelvuldigen, vertalen, verkopen, distribueren, op enige wijze te veranderen, openbaar te maken of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

Privacy
Op SurpriseTickets.nl wordt geen persoonlijke informatie van bezoekers bijgehouden, wel wordt er gebruik gemaakt van cookies voor het Google Dashboard. Lees uitgebreide informatie over de garantie van uw privacy in ons privacy statement.

Verwijzingen naar derden
Deze website bevat links naar andere websites en/of bronnen. Surprisetickets.nl draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid. Wij raden aan de privacybepalingen van andere sites en/of bronnen altijd goed te lezen.

Toepasselijk recht
Op het gebruik van deze website is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Suggesties en klachten
Help ons deze website up to date te houden en informeer ons over eventuele fouten via het contactformulier! Alle suggesties en tips zijn ons zeer welkom. Heeft u suggesties voor ons of een klacht voor de redactie; neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Budget deals

Top Tips Per Type

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews