De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vrijwilligerswerk in Canada

In Canada zijn tal van mogelijkheden om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Houd je van de natuur, kinderen, zorg of onderwijs? Dan vind je hieronder de juiste projecten! Wij hebben voor jouw een aantal organisaties op een rij gezet om zo je zoektocht naar vrijwilligerswerk makkelijker te maken.

Vrijwilligerswerk Canada: dieren, natuur en wildlife projecten

Canada is het land van de spectaculaire natuur met onder andere walvissen, orka's, grizzly beren, zeehonden, de Rocky Mountains en de kajaktochten over de prachtige meren. Als vrijwilliger kan jij een bijdrage leveren aan het behoud van al dat moois via de Wildlife & Travel projecten.

Spreekt werken op een ranch in Canada je aan? Of het werken in opvangcentra waar je helpt gewonde dieren te verzorgen, weesberen groot te brengen of zou je mee willen draaien op een Canadese Huskey Ranch? Deze vrijwilligerswerk projecten zijn er van 2 tot 52 weken, je betaald een plaatsingsfee, maar krijgt daar wel weer veel voor terug (o.a. accommodatie, maaltijden, begeleiding vooraf en ter plaatse). Meer info: Wildlife & Natuurprojecten Canada, Travel Active.

Actuele ticket aanbiedingen voor Vancouver

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Armoedebestrijding en werken met kinderen in Canada: vrijwilligerswerk op scholen of in de renovatie

Operation Beaver werkt samen met partners en vrijwilligers aan de verbetering van huizen en aan de verbetering van het onderwijs, in het noorden van Canada. Zonder vrijwilligers is dit niet mogelijk te maken, dus ben jij nog op zoek en steek je graag de handen uit de mouwen om bovenal ook een geweldige ervaring op te doen?

Werken voor Operation beaver biedt veel mogelijkheden. Je kunt werken in een van de veel scholen, als lerares of als assistent.

Je kunt ook werken in "the house parents" waar schoolkinderen verblijven. Je verzorgt hier bijvoorbeeld de maaltijden.

Bob de Builder
Vrijwilligers die graag in de bouw willen werken helpen bij het heropbouwen van huizen, die van families zijn met zeer lage inkomens. Operation beaver heeft voornamelijk strenge eisen voor wanneer je in de bouw gaat werken. In het onderwijs is ook de nodige ervaring vereist.

Learn and discover the world als vrijwilliger

WEB biedt vele projecten waar jij terecht kunt als je vrijwilligerswerk wilt doen in Canada. Je gaat aan de slag met sociaal vrijwilligerswerk in de regio van Vancouver aan de westkust van Canada. Er zijn verschillende projecten zoals: het werken met gehandicapten, daklozen, hulp bij integratie van immigranten of in een centra voor senioren. Genoeg mogelijkheden dus.

Je plaatsing zal bepaald worden aan de hand van jouw wensen en ervaringen. De huisvesting wordt compleet geregeld en je volgt een oriëntatiesessie zodat je goed voor het project word voorbereid. Hele jaar door is er vertrek mogelijk en het programma duurt ongeveer 4 tot 8 weken.

Actuele ticket aanbiedingen voor Vancouver

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews