De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegticket Kroatie

Vanaf Schiphol of Brussel is het circa 2 uur vliegen naar je bestemming in Kroatie. Lees onze tips om goedkope vliegticket naar Zagreb, Pula, Split, Dubrovnik of Zadar te vinden en de tips over vliegen naar Kroatie!

Vliegen Kroatie tips en aanbod vliegticket Kroatie

De vluchtduur naar Kroatie vanaf Schiphol is circa 2 a 2,5 uur afhankelijk van je eindbestemming. Zoals je hieronder al ziet in de top 3 vluchtaanbiedingen voor de populairste luchthaven in Kroatie bij toeristen, Pula, is het altijd de moeite om de aanbiedingen goed te vergelijken. Er zijn soms hele forse prijsverschillen, ook tussen de reisbureaus.

Actuele ticket aanbiedingen voor Pula

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Kroatie > tip 1

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Kroatie, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegticket met vertrek in het weekend.

Goedkope vliegtickets Kroatie > tip 2

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Kroatie!

Voordelig naar Kroatie > tip 3

Boek je vliegtickets naar Kroatie bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop ticket vinden > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden van tevoren boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht. Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkoop vliegticket Kroatie > tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegticket tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt. Vanuit Eindhoven zijn er ook verschillende vluchten richting Kroatie.

Goedkoop vliegticket Kroatie > tip 6

Als je een klein budget hebt en echt zo goedkoop mogelijk naar Kroatie wilt reizen dan kan het, zeker in het hoogseizoen, de moeite waard zijn om de prijs van een vliegticket ter vergelijken met de ritprijs per bus.

O.a. bij Kroatie specialist ID Riva kan je ook een losse buspendel naar Kroatie boeken. Je maakt de reis naar Kroatie dan in een luxe touringcar (met catering en al!) die in de namiddag vertrekt en de volgende ochtend ben je op je bestemming. Prijsindicatie: bus naar Kroatie v.a circa 99,-.

Vliegen Kroatie > luchthavens info

Kroatie heeft negen luchthavens. Voor de meeste vakanties in Kroatie zal je vliegen naar Pula, Zagreb, Dubrovnik, Split of Zadar. Afhankelijk van je bestemming en de weersomstandigheden duurt de vlucht 2 tot 2,5 uur.

Bij alle luchthavens in Kroatie zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de rit gaat kosten. Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je met de taxi onderhandelen over de prijs.

Actuele ticket aanbiedingen voor Pula

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews