De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Van alle treinreizen in Belgie de trein naar Antwerpen het populairst is?

Voorpret

Vakantie in Belgie aan Zee? Je kunt voor een paar euro de hele kust af met de kusttram

Met de trein naar Belgie

Met de trein naar Belgie

Vakantie in onze mooie buurland Belgie? Neem de trein! Binnen een paar uur zit je in hartje centrum van de prachtige Belgische steden, maak je treinreizen naar de kust van Belgie of de Ardennen!  Lees hier onze treinreis Belgie tips!

Treinreis Belgie tip: Romantisch Antwerpen!

Antwerpen blijft een superstad om een dagje of gezellig weekendje te bezoeken. Je hebt er alles: een bruisend centrum vol winkels en restaurants, pittoreske staatjes, gezellige stadspleinen en natuurlijk het diamanten district! 

Romantisch weekendje met je lover? Of shoppen met vriendinnen? De Thalys brengt je in 1 uur en 12 minuten naar hartje Antwerpen. Doorgaans is de Intercity Brussel net iets goedkoper en deze trein brengt je vanaf Amsterdam Centraal in 2u 23 naar hartje Antwerpen.

Meer info: trein tips Antwerpen
Prijs: v.a. 29,- online bij de NS

Razendsnel naar Belgie's hoofdstad Brussel

De hoofdstad van Belgie, een oud stadscentrum met veel cultuur en een modern politieke metropool: dat is Brussel! Nog geen 3 uur per trein hier vandaan. Dagelijks vertrekken er 20 - 26 keer internationale super sneltreinen naar Brussel en een kaartje voor de trein Belgie naar Brussel is relatief goedkoop:

Meer info: Trein tips Brussel
Prijs: v.a. 29,- bij NS International

Ontdek gezellig Gent

Op zoek naar een mooie stedentrip? Historisch Gent is echt een aanrader! Een gezellige studentenstad vol restaurantjes, cafe's en winkels, maar je treft er ook veel musea, klassieke gebouwen en cathedralen. Gent staat bekend als dé stad om te vintageshoppen. Geld en moeite besparen? Laat de auto dan thuis en pak de trein naar Gent!

Meer treinreis info: de trein naar Gent
Prijs: v.a. 41,- bij NS International

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews