De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

In het nieuwe museum MAS in Antwerpen heb je op de 10de verdieping een prachtig panoramisch uitzicht op de stad en de haven.

Voorpret

De liefde hoeft niet te wachten; je bent zo in Belgie! Antwerpen ligt op maar 1,5 uur rijden vanuit midden Nederland. Gent en Brussel iets meer dan 2 uur en Brugge op nog geen 3 uur. 

Romantisch weg Belgie

Romantisch weg Belgie
Geen betere bestemming voor een romantisch weekend weg dan mooi Belgie! Met de romantische steden Antwerpen, Gent en Brugge, de charmante dorpjes in de Ardennen en de honderden kastelen in het hele land heeft Belgie veel te bieden voor een romantisch weekend weg!

Romantisch weg in Belgie? Slapen in een kasteel!

Romantisch: Belgie kasteelhotels! Waan je kasteelvrouwe en heer voor een weekend en slaap samen in een mooi kasteel of landhuis hotel! Belgie heeft honderden schitterende kastelen, vele zijn open voor het publiek en in sommige kan je ook overnachten.

Op deze pagina tref je enkele van de beroemde kastelen van Belgie die erg leuk zijn om te bezoeken.

Romantisch Belgie in december? Tips voor kerst in de romantische Belgische Ardennen.

Romantisch weg? Hotelkamer met bubbelbad!

Bekijk onze top 8 met romantische hotels in Belgie en dan wel hotels waar je geniet van je eigen jacuzzi op je kamer!

Romantisch overnachten in een boomhut

In Zandhoven bevindt zich in een natuurlijke omgeving de privé sauna Pura Vida, waar je een boomhutarrangement kunt boeken. Bij het arrangement is 2 uur gebruik van een sauna, verwarmd zwembad, jacuzzi en natuurlijk een romantische overnachting in een boomhut inbegrepen. 's Avonds kun je samen met je geliefde heerlijk genieten bij een knus kampvuur. 

Romantisch weg > kerstmarkten in Belgie

Van medio november tot einde december vormen de oude binnensteden van Gent, Brugge, Antwerpen en Brugge het romantische decor voor sfeervolle kerstmarkten, met schitterende verlichting, gezellige marktkraampjes en veel schaatsplezier!

Kijk hier voor info & tips m.b.t. de leukste kerstmarkten in Belgie.

Romantisch weg > de Ardennen

Het glooiende landschap van de Ardennen is heerlijk om een weekendje te wandelen of fietsen. In de mooie oude stadjes als Durbuy tref je knusse cafeetjes, romantische restaurants en gezellige winkels waar je uren kunt snuffelen.

Ook tref je in de Ardennen een groot aantal mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Een bezoek aan de mooie abdij van Orval, een dagje jezelf laten vertroetelen in Spa of een bezoek aan de fantastische 'La Batte" markt van Luik.

Lees meer over een bezoek aan historisch Luik en de Ardennen.

Romantische vakantiehuisjes
In de Ardennen vind je ontzettend veel leuke en vooral romantische huisjes. Je kunt bijvoorbeeld een typisch houten chalet huren, maar voor een leuke prijs kun je ook overnachten in een echt kasteel! natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden. Wil je meer weten? Kijk dan eens in de reisgids Vakantiehuisjes Ardennen.

Een romantisch weekendje in Vlaanderen!

De Vlaamse Kust leent zich bovendien ook uitstekend voor een intiem romantisch weekendje weg. Met tien mooie badsteden en een uitgestrekte, zeventig kilometer lange kustlijn kan je er heerlijk wandelen, shoppen of samen fietsen in de duinen. En vergeet natuurlijk niet te genieten van een romantisch diner voor twee in een van de vele bourgondische restaurants. Een weekend in Vlaanderen staat dan ook garant voor een weekendje gastronomisch genieten en wat is er nou romantischer dan samen dineren? 

De Vlaamse kust is aangesloten op het Vlaamse fietsknooppuntennetwerk en is daarmee goed voor bijna 600 kilometer fietsplezier. De Vlaamse Kust heeft dus alle troeven in huis om het als fietsregio voor alle seizoenen te maken. Maar ook de kustpolders achter de duinen zijn een waar paradijs voor fietsers.

Heerlijk wandelen kan je in de verschillende mooie natuurreservaten. In Het Zwin bijvoorbeeld bij Knokke-Heist, net aan de Nederlandse grens, dat je kunt beschrijven als een duinregel met daarachter zilte slikken en schorren. Wandelen in dit mooie gebied met unieke fauna en flora brengt je helemaal tot rust.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews