De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Kerst in de Ardennen

Kerst in de Ardennen
Eens iets anders met kerst? Dit jaar valt kerst op zaterdag en zondag, dus perfect voor een weekend weg! De Ardennen zijn in deze tijd van het jaar geweldig. Je maakt er schitterende wandelingen en met een beetje mazzel zijn de dennen bedekt met een laagje sneeuw! Ontdek hier de leukste huisjes, charmante hotels en de beste aanbiedingen voor een kerstarrangement in de Ardennen.

Kerst Ardennen? Kerst in de Ardennen: winter wonderland!

Romantisch samen, met het gezin of met de hele familie? In een knus huisje midden in de bossen kruip je achter het haardvuur en pak je de kerstcadeautjes uit! Ontspannen urenlang wandelen door het schitterende landschap, kerst markten en pittoreske dorpjes bezoeken of gewoon aanrommelen in je hotel of vakantiehuisje met warme kerst jingles op de achtergrond. Dat is kerst in de Ardennen!

Naar wat voor type kerstvakantie in de Ardennen ben jij op zoek? Hieronder verschillende tips voor de Ardennen met kerst.

Ardennen kerst tip: de leukste vakantiehuisjes

Overal in de Ardennen tref je vakantiehuisjes voor een (lang)weekend, midweek of weekje met kerst of oud en nieuw. Bij onderstaande organisaties kan je kiezen uit huisjes in bosrijk hartje Ardennen, knusse dorpjes of steden als Namen en La Roche.

Voor handige info en tips over het huren van een huisje in de Ardennen kun je kijken in de reisgids Vakantiehuisjes Ardennen. Je vind hier een overzicht van allerlei soorten huisjes die je in de Ardennen kunt huren en tegen welke prijs.

Ook leuk: kerst Ardennen bij Landal Tussen de (besneeuwde?) dennenbomen in een klassiek huisje? De vakantiehuisjes van Landal Domaine Long Pre liggen tussen de bomen aan het water. Rust er uit of geniet van verschillende natuur activiteiten en de omgeving. Met kerst (24 t/m 28 dec): 4-pers. huisje al v.a. 260,-. Meer info over de huisjes?

Meer kerst Ardennen arrangementen?

Naar de Ardennen met kerst? Sfeervolle hotels!

Een sfeervol hotel in de Ardennen? Op onze favoriete site Ardennen Hotel Specials vind je 72 hotels in de Ardennen v.a. 39,-; allen bosrijk, in een kasteel of een historisch plaatsje gelegen voor die charme rond kerst. Kijk hier voor alle Ardennen Hotel Specials.

Wat te doen met kerst in de Ardennen?

Witte kerst! We dromen natuurlijk allemaal van een dik pak sneeuw met kerst.. Wist je de kans op sneeuw groot is in de Ardennen? Als je geluk hebt kan je tijdens je kerstvakantie in de Ardennen heerlijk skien of langlaufen! Check dus even de sneeuw verwachting op je bestemming.

Struinen over de kerstmarkten In december zijn dorpjes en steden ongetoverd tot een winters wonderland vol glinsterende lichtjes en warme drankjes. In veel stadjes tref je de bekende kerstmarkten, met soms wel 150 kraampjes, vol met kerst- versiersels en de heerlijkste lekkernijen!

Schitterend wandelen Nu zijn de Ardennen sowieso prachtig om lange wandelingen te maken maar stel je voor om tussen de besneeuwde dennen te lopen tijdens de kerst!

Bezoek een Nachtmis In de Ardennen tref je vele kerken waar je met kerst de nachtmis kunt bijwonen die in het teken staan van rustgevende kerstzang, kaarsen en wierook.

Tot slot: oud & nieuw in de Ardennen Als je ook met oud & nieuw in de Ardennen bent moet je weten dat er in Belgie geen grote feesten worden georganiseerd, maar men wel helemaal all-out gaat wat betreft vuurwerk! In alle grote steden, maar ook in de kleintjes, bast op oudejaarsavond een vuurwerk spectakel los wat je niet mag missen!

Meer lezen over de Ardennen? Vakantie Ardennen tips en alles voor een romantische trip naar de Ardennen.

Nog geen plannen voor Oud en Nieuw? Oud & Nieuw special tips!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews