De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Op de gezellige markt bij het Zuidstation in Brussel is het op iedere zondag tussen 08.00 - 13.00 uur heerlijk shoppen voor wie op zoek is naar de lekkerste delicatessen voor kleine prijzen!

Voorpret

Veel shopping voorpret beleef je met het boekje Antwerpen / Antwerp shophopper. Vol adressen van leukste boetiekjes en winkels + met handige shopping plattegronden.

Winkelen Belgie

Winkelen Belgie

Winkelen in Belgie is genieten voor de echte shopaholic! Lees onze shoppen in Belgie tips voor het plannen van je shopping trips, info over de leukste markten, winkels en de solden oftewel de grote uitverkoop in Belgie!

Bij onze zuiderburen is het heel gezellig shoppen. Of je nu kiest voor winkelen in Antwerpen, Brugge, Gent of Brussel; Belgie bezit enkele van leukste winkelsteden van Europa. Overal zijn ze er even vriendelijk en naast heerlijk shoppen is het ook altijd gezellig vertoeven op de talloze terrasjes en in de vele restaurants!

Verderop in deze online Belgie reisgids tref je niet alleen tips m.b.t. shoppen in de leukste steden van Belgie, maar ook een overzicht met aanbiedingen van shopping trips, praktische reisinformatie en alles wat je verder nog weten wilt voor een weekendje winkelen in Belgie!

Winkelen Belgie - uitverkoop shoppen!

Wil je naar Belgie om te winkelen tijdens de volgende uitverkoop? In Belgie is de uitverkoop oftewel de solden zoals ze hem daar noemen, wettelijk gebonden aan vaste periodes. In de winter mogen de winkels in Belgie dan ook alleen solden houden vanaf de eerste doordeweeksedag na Nieuwjaar tot 31 januari.

In de zomer kan je winkelen in de uitverkoop in Belgie van 1 juli tot 31 juli. Naast de officiele solden zijn er natuurlijk ook normaal wel leuke aanbiedingen te vinden. Maar voor de grote opruimings uitverkoop, die in Belgie kortingen tot wel 50 procent kent, moet je dus echt in januari of juli in Belge zijn!

Shoppen Belgie - onze favoriet met kerst: Brugge

Prachtig Brugge heeft een schitterende oude binnenstad met talloze leuke boetiekjes en winkelen in deze sfeervolle stad is extra leuk in de weken voor kerst! Overal branden lichtjes en alle winkels doen geweldig hun best om alles in kerstsfeer te brengen. Bovendien kan je hier heerlijk shoppen op een van de leukste kerstmarkten van Europa!

De rest van het jaar heeft Brugge overigens ook veel aantrekkelijks te bieden voor een heerlijk weekendje shoppen. Meer weten over winkelen in Brugge? Shoppen in Brugge tips.

Antwerpen, Belgie & Belgische designers

De meeste shopaholics trekken naar Antwerpen voor de leuke markten en winkelen op de Meir. Maar ook als je heerlijk wilt snuffelen in kleine boetiekjes met ontwerpen van jonge Belgische designers is Antwerpen de beste keus! Meer weten over winkelen in Antwerpen? Lees deze shopping tips.

Gent, Belgie - authentieke, kleine speciaalzaken

Ook Gent kent meerdere leuke markten en een bijzonder aanbod aan kleine speciaalzaken. Gas zeker even lekker curiosa shoppen op de leuke markt bij het Sint Jacobsplein!

Lees alle Gent shopping tips

Brussel, Belgie - luxe winkels & prachtige galerijen

Voor de lekkerste chocolade, luxe interieur- en cadeauwinkels en de mooiste modezaken ga je winkelen in Brussel! Onbetwist stad nmr. 1 voor de echte fashionata die designer labels wil shoppen in Belgie.

Alle shopping tips voor Brussel 

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews