De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Antiek- en curiosaliefhebbers kunnen in Brugge uren winkelen in de Langstraat en Hoogstraat. In het weekend is ook de Vlooienmarkt op de Dijver een aanrader!

Voorpret

Shopping trip naar Brugge rondom kerst? Neem alvast een kijkje op de sfeervolle kerstmarkt van Brugge!

Shopping Brugge

Shopping Brugge
Heerlijk een weekend winkelen in Brugge? Deze historische stad heeft niet alleen cultuurliefhebbers maar ook shoppers en lekkerbekken veel te bieden voor een heerlijk weekend weg. Brugge heeft een ruime keuze uit uitstekende restaurants en in de binnenstad tref je veel leuke, aparte kleine boetiekjes.

Brugge: winkelen op de leukste markten

In Brugge tref je nog enkele ouderwets gezellige markten. Zo is er iedere woensdag van 8.00-13.00 uur een gezellige groenten en fruitmarkt op de Markt in Brugge.

Op zaterdagochtend kan je van 08.00-13.00 uur terecht op de algemene warenmarkt op het Beursplein. Op zondag is er een gezellige, algemene warenmarkt in Brugge en wel op Ten Briele van 08.00 - 13.00uur.

Een absolute aanrader voor een shopping weekend Brugge is een bezoek aan de Vlooienmarkt op de Vismarkt. Van 1 5 maart t/m 15 november iedere zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Bekijk hier de beste aanbiedingen voor een weekend shoppen in Brugge.

Shopping Brugge & winkelen in de uitverkoop!

De jaarlijkse uitverkoop of 'solden' is het moment bij uitstek voor een weekendje shoppen in Brugge! Ieder jaar in januari en in juli barst deze los in het centrum van Brugge en de kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50%.

Shoppers kunnen ook de rest van het jaar in Brugge echt hun hart ophalen. In het centrum van Brugge tref je mooie designer boetieks van modemerken als o.a Gucci, Dolce & Gabana. Maar als je door de zijstraatjes struint kom je ook veel betaalbare, leuke kleine winkels tegen zoals Bazaar Bizar op de St. Jacobsstraat in Brugge. In dit grappige winkeltje kan je uren snuffelen tussen de Oosterse hebbedingetjes.

Een shoppen in Brugge weekend met kerst

Vanaf medio november is winkelen in Brugge nog sfeervoller dan anders. De winkels en straten zijn gezellig verlicht en in het oude centrum van historisch Brugge schaatsen kinderen op de markt.

Natuurlijk hoort bij zo'n weekendje winkelen ook een bezoek aan de kerstmarkt van Brugge. Hier kan je leuke cadeautjes vinden voor de feestdagen en bijzondere, handgemaakte kerstversiering!

Meer tips en info over winkelen op de Kerstmarkt van Brugge.

Meer tips voor weekendje shopping Brugge

Met de trein ben je in goed 3,5 uur van Amsterdam in Brugge. Lees hier hoe je de goedkoopste treinkaartjes vind en zelfs met korting naar Brugge reis per trein!

Wil je er een shopping weekendje van maken? De Jong Intra heeft leuke aanbiedingen voor een weekend Brugge. Of zoek een hotelletje uit bij Hotel Specials. Op deze site tref je 33 voordelige hotel aanbiedingen in Brugge v.a 28,33. Erg leuk is het Art Hotel Brugge, waar veel jonge kunstenaars exposeren (v.a 39,50 p.n).

Meer tips voor een weekendje Brugge.

Kijk hier voor een overzicht met shopping tips in andere leuke Belgische steden

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews