De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wist je dat Brugge maar liefst 47 chocoladewinkels telt?

Voorpret

Brugge is de aangewezen plek voor een romantisch weekendje weg. In onze romantisch weekendje Brugge special tref je allerlei leuke tips.

Brugge

Brugge

Werelderfgoedstad Brugge is dé stad van de romantiek, en misschien wel een van de mooiste steden van Europa! Deze charmante en schilderachtige stad met haar knusse steegjes en romantische gevels sluit je direct in je hart!

Brugge heeft bovendien niet alleen liefhebbers van cultuur maar ook lekkerbekken en shoppers veel te bieden voor een heerlijk weekend weg. Naast enkele bijzondere musea, is er een ruime keuze uit uitstekende restaurants en de binnenstad van Brugge heeft veel leuke, aparte kleine boetiekjes.

Goedkoop of romantisch weekend Brugge

Goedkoop weekendje Brugge of romantische weekends Voor een romantisch weekendje Brugge is een Secret Hotel in hartje Brugge v.a. 99,- per nacht een aanrader! Je kunt kiezen uit 3* of 4* hotels op diverse locaties, met verschillende faciliteiten. Alleen het exacte hotel blijft nog even geheim! Wel zijn de hotels erg scherp geprijsd en kun je zelfs kiezen uit hotels met wellness faciliteiten.

Op de site van Trivago tref je leuke en goedkope Hotels in Brugge van romantische B&B tot het aantrekkelijke art hotel dat een platform wil bieden aan jonge kunstenaars. Bij de laatste boek je al een weekendje Brugge v.a ongeveer 29,50.

Cultureel weekendje Brugge

Ieder jaar brengen ruim 800.000 mensen een bezoek aan de schitterende stedelijke musea van Brugge. Een absolute must is een bezoek aan het mooie Groeningemuseum. Hier kan je een wereldberoemde kunstcollectie met Vlaamse Primitieven bewonderen.

Geopend van 9.30-17.00. Gesloten op maandagen. Het Grooeningemuseum, Dijver 12, Brugge.

Heerlijk shoppen tijdens een weekend in Brugge

In Brugge kan je ouderwets gezellig shoppen. Er zijn veel leuke markten en in het mooie centrum tref je zowel exclusieve boetieks als aparte kleine winkels. Voor de shopaholics onder ons staat hier een pagina vol tips en adressen voor een dagje shoppen in Brugge! Of lees alles over de sfeervolle kerstmarkt en kerstshoppen in Brugge.

Gastronomisch weekendje Brugge 1. chocolade

Brugge is dé chocoladestad bij uitstek, voor de echte chocoladeliefhebber heeft Brugge een heel bijzonder museum. In het chocolademuseum Choco-Story wordt je ondergedompeld in wereld van de cacao en krijgt je een beeld van de productie van chocolade en pralines.

Museum Choco-Story is dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur. Choco-Story, Sint-Jansstraat 7b, Brugge.

Naar Brugge? Alles over de trein of een weekendretour

Per trein naar Brugge reizen is wel zo comfortabel. Met de snelle internationale Thalys ben je er zo! Een voordelig retourtje Brugge reserveer je van 1 tot 90 dagen voor vertrek (hoe eerder je de reservering doet hoe voordeliger het meestal is). Lees alles over de trein naar Brugge en bekijk alle aanbiedingen voor de trein naar Brugge.

Gastronomisch weekend Brugge 2 zotje proeven

In brouwerij de Halve Maan kan je kennismaken met de "Brugse Zot", een lekker Belgisch biertje van een hoge gisting, op basis van hop, mout en speciale gist. Je kunt een rondleiding door de brouwerij krijgen, maar je kunt er ook gewoon een 'Zotje' drinken.

Brouwerij de Halve Maan is van april t/m september dagelijks geopend van 11.00-16.00 uur. Van oktober t/m maart van 11.00-15.00 uur. In december is de brouwerij gesloten op woensdagen, met de kerst en met nieuwjaar. In januari is ze alleen tijdens het weekend geopend.

Brouwerij De Halve Maan, Walplein 26, Brugge.
Tel.: + 32 50 33 26 97D

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews