De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Romantisch Brugge

Romantisch Brugge

Het romantische, oude centrum van Brugge komt zo uit de middeleeuwen. Wist je dat deze oude stad zelfs op de Unesco werelderfgoederenlijst staat?

Het hele historische centrum staat nog overeind en wordt met name door adembenemende kerken, monumentale panden, grachten en pleinen gevormd. Dat geeft Brugge die unieke, romantische sfeer!

Romantisch Brugge - 2 romantische hotels

De relatief kleine, maar o zo romantische, stad Brugge heeft een aantal goede hotels waar je kunt genieten van een rustig en romantisch verblijf.

Landhuis hotel uit de 17e eeuw in Brugge Bij TUI.nl kan je voor een prikkie geweldige meerdaagse arrangementen boeken met verblijf in het schitterende Navarra landhuis. Dit romantische gebouw staat zelfs op de Unesco erfgoedlijst!

Het Montanus Hotel Het Montanus Hotel bevindt zich op loopafstand van alle bezienswaardigheden in het centrum. Het hotel is dus uitermate geschikt als startpunt om cultuur te snuiven of grenzeloos te shoppen. 

Romantisch dobberen in Brugge

Het originele Boat Hotel De Barge ligt aangemeerd bij de ingang van het historische centrum van Brugge. De cabines van de boot zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, radio, televisie, internet en een prachtig uitzicht op het kanaal!

De boot ligt op ongeveer 500 meter vanaf het station en is zeer gemakkelijk bereikbaar.

Romantisch kerstshoppen in Brugge!

In december word Brugge omgetoverd tot een winterwonder paradijs vol schitterende lichtjes, prachtig versierde etalages, kerstbomen en, de beroemde kerstmarkt! De Grote Markt van Brugge staat helemaal in het teken van kerst. Je treft er gezellige kerststalletjes, een grote ijsbaan en kleine kraampjes waar je warme chocolademelk kunt kopen.

Natuurlijk op en top december romantiek om hier samen met je partner eindeloos doorheen te struinen. Lees alles over de kerstmarkten van Brugge en bekijk alle aanbiedingen voor de kerstmarkt in Brugge.

Romantische verleiding!

Ben je een echte chocoladeliefhebber? Breng dan een bezoekje aan The Cocolate Museum in Brugge waar je alles te weten komt over de geschiedenis van chocolade en hoe het proces van cacao tot chocoladereep verloopt.

Chocolade staat voor liefde, een romantischer uitstapje dan het chocolademuseum kun je bijna niet bedenken!

Proost op de Liefde!

Houd je partner niet van chocolade? Breng voor de afwisseling dan ook een bezoekje aan de bierbrouwerij: de Halve Maan. Er worden hier interessante rondleidingen georganiseerd waarna je - als hoogtepunt van de toer - het bier zelf mag proeven!
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews