De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Een rondvaart op de Schelde in Antwerpen in de avond super romantisch is? Lekker dicht tegen elkaar, dobberen langs de verlichte stad!

Voorpret

Meer tips voor een romantisch weekendje Antwerpen!

Romantisch weekendje Antwerpen

Romantisch weekendje Antwerpen
Samen romantisch naar Antwerpen? Deze sfeervolle stad met de vele gezellige restaurantjes, charmante winkels en cafe's en hartelijke bevolking is perfect voor een romantisch weekendje weg!

Samen romantisch Antwerpen ontdekken?

Samen een romantisch weekendje naar een luxe hotel in Antwerpen? Antwerpen hotel specials heeft altijd leuke aanbiedingen. Wat dacht je van het prachtige Hilton in Antwerpen (v.a 107,-) of logeer in een romantische suite in het De Keyzer hotel (v.a 65,-)!

Zelfs het enige 5-sterren hotel in Antwerpen, het Radisson SAS Plaza, boek je hier in sommige periodes van het jaar al v.a 65,50 per nacht! In dit hotel vind je een luxe wellness centrum, geweldig restaurant en natuurlijk zijn de kamers ook de luxe!!

Romantisch overnachten in Antwerpen? Mystery!

In Antwerpen kan je ook Mystery / Secret slapen: hier tref je een overzicht van  Secret Hotels in Antwerpen. Met dit concept kan je heel voordelig overnachtingen van hoge kwaliteit in Antwerpen boeken. Doorgaans vind je al weekendjes Antwerpen v.a. onder de 50,- met verblijf in een 3-sterren hotel in hartje centrum! Maar je hebt keuze uit veel meer 3* of 4* hotels. Je de ligging van je Secret Hotel kiezen (binnen of net buiten het centrum) maar het hotel zelf blijft nog even een verrassing!

Romantisch restaurant Antwerpen? Leuke tips!

Little Buddha is een mooi lounge restaurant met een heerlijke, overwegend Thaise keuken. Na het eten kun je samen met je geliefde tot diep in de nacht de voetjes van de vloer gooien bij de buren: de Japanse sushibar en club Stereo Sushi. In onze Antwerpen reisgids vind je leuke tips voor restaurants met het adres erbij! 

Hint voor hem? Gratis Diamant excursie!

Kan hij wel een hint gebruiken? Neem hem mee op een leerzame excursie. Antwerpen is niet voor niets de Diamantstad van Europa en in Diamondland kan je diamantslijpers en zetters aan het werk zien. Ze geven elke dag om 11.00 uur een gratis rondleiding.

Diamondland, Appelmansstraat 33a, Antwerpen. Maandag t/m zaterdag 9.30 - 17.30 uur

Romantisch uitje - Dierentuin in Antwerpen

De dierentuin van Antwerpen ligt naast het Centraal Station en is een van de oudste dierentuinen van Europa. Maak samen een romantische wandeling door deze prachtige eeuwenoude  dierentuin!

Romantisch reizen naar Antwerpen

Geen ruzie over het kaartlezen.....en niet gestrest naar een parkeerplek te zoeken! Zonder zorgen laat jij je rijden: neem de trein naar Antwerpen! Al v.a. € 29,- p.p!

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews