De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Sfeervolle hotels in hartje Maastricht

hotels
Hotels in Maastricht
vanaf 31,-

Wist je dat...

Maastricht de stad van het goede leven is?

Voorpret

Krijg hier alvast een lesje over de Sint Pietersberg!

Romantisch Maastricht

Romantisch Maastricht
Romantisch Maastricht staat bekend om het Bourgondische leven. De stad is rijk aan cultuur, maar ook aan chic winkels, romantische hotels en sfeervolle restaurants!

Romantisch Maastricht? Samen genieten!

Maastricht is een super romantische, veelzijdige stad en heeft veel bezienswaardigheden, gezelligheid en ook op cultureel gebied het nodige te bieden! Ga bijvoorbeeld samen een romantisch avondje naar het theater of naar een concert tijdens jullie weekend Maastricht. In het theater aan het Vrijthof draait bijvoorbeeld bijna iedere avond wel een leuke cabaret voorstelling.

Romantisch hotel Maastricht

Een zeer romantische overnachting beleef je natuurlijk in een van de vele kastelen die je in Limburg vindt. Op Maastricht hotel specials tref je maar liefst 2 speciale Maastricht kasteel weekend tips: Kasteel Vaeshartelt (in hartje Maastricht, ooit eigendom van Willem 2 v.a 63,75) en het prachtig aan de Maas gelegen Kasteel de Hoggenweerth in Maastricht (v.a 75,-).

Een andere aanrader op zoek naar een romantisch hotel in Maastricht is de site van Expedia, met echt tientallen leuke tips. Erg aantrekkelijk is het Grand hotel l' Empereur 4* luxe v.a 28,- pp / 55,- per kamer.  Ook Hotel Specials biedt hotels aan waar je een romantisch weekend kunt beleven. Het  4* Townhouse hotel is zo'n aanrader. Je kunt in dit mooie design hotel gelegen in het oude centrum van Maastricht overnachten v.a 29,- pp/58,- per kamer.

Romantiek? Maastricht in de winter!

In november en december is Maastricht extra sfeervol. De binnenstad is dan helemaal in kerstsfeer en op het Vrijthof is een gezellige markt. Ga heerlijk samen snuffelen tussen de leuke kerstartikelen of geniet van een glaasje gluhwijn op een winters terras!

Romantiek in restaurant Le Bon Vivant

In het sfeervolle en romantische, gewelfde monumentale pand waarin Le Bon Vivant is gevestigd, worden Franse specialiteiten geserveerd. Een glas wijn van de uitgebreide wijnkaart mag niet ontbreken bij je romantische diner voor twee!

Capucijnenstraat 91/ 043-3210816

Culinaire wandeling door Maastricht

Houden jullie van lekker eten en van culinaire hoogstandjes? In Maastricht kun je tijdens een culinaire wandeling genieten van heerlijke gerechten in drie toprestaurants.

Gedurende deze wandeling maak je, samen met de groep en een gids, kennis met de binnenstad. Je wandelt via de mooiste bezienswaardigheden naar de verschillende restaurants waar je telkens een ander gerecht krijgt voorgeschoteld.

Ga een dagje kuren of maak je eigen bonbons!

Samen een lang romantisch weekend naar Maastricht? Maak een uitstapje in Limburg om je eigen bonbons te maken of geniet een dagje in de thermen in Valkenburg!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews