De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Van 10 november t/m 10 december de Open monumentendag plaatsvindt. Verschillende monumenten zijn dan gratis te bezichtigen.

Voorpret

Op de website Zicht op Maastricht kom je op een speelse en interactieve manier meer te weten over de geschiedenis van Maastricht.

Goedkoop Maastricht ontdekken?

Goedkoop Maastricht ontdekken?
Goedkoop Maastricht ontdekken? Zelfs met een klein budget kun je een superleuke tijd beleven in Maastricht. Het historische stadshart is overzichtelijk en de bezienswaardigheden liggen allemaal op loopafstand. Maak dan ook zeker een stadswandeling tijdens een goedkoop weekend Maastricht.

Goedkoop Maastricht verkennen met een local!

Een wandeling onder leiding van een professionele gids is een leuke en goedkope manier om de binnenstad van Maastricht te leren kennen. Tijdens een 1,5 uur durende tour ontdek je de mooiste plekken van de stad met o.a het bekende Vrijthof, de basiliek van St. Servaas, het Stokstaartkwartier en de stadswallen. De rondleiding kost slechts 1,50. Vertrek is vanaf de VVV Maastricht. Adres: Kleine Staat 1, Maastricht. Tel: 043 325 21 21.

Goedkoop weekend Maastricht

Wil je niet al te veel besteden aan een hotel in Maastricht en toch in een sfeervol hotel verblijven? Bij Hotel Specials boek je al een leuk hotel v.a 19,-. Zit je liever direct in het centrum van Maastricht dan betaal je v.a 29,- p.p.p.n. incl. ontbijt.

Goedkoop uit eten in Maastricht

Lekker en goedkoop uit eten in Maastricht? Het vooroorlogse eetcafé 1900 heeft al een dagschotel van 5 euro. Dit restaurant vind je aan het Orleansplein 14b. Naast standaardmenu's serveren ze ook vis- vlees en wildgerechten.

Bij het Cinema Café aan de St. Maartenslaan kun je voor weinig een smakelijke Indonesische maaltijd nuttigen. Denk aan een bedrag vanaf 12 euro. 

Lekker goedkoop Thais eten? Bij Pet Thai ben je dan aan het goede adres. Hier serveren ze heerlijke verse hoofdgerechten vanaf 9,50. Je treft het restaurant aan de Boschstraat 93.

Genieten van lekkere kleine Spaanse hapjes doe je bij Tapas Y Mas aan de Rechtstraat 83! De voorgerechten zijn tussen de 2 en 5 euro en voor een hoofdgerecht betaal je tussen de 5 en 10 euro.

Op onze Maastricht info pagina vind je meer leuke restaurantjes in Maastricht.

Goedkope winkels Maastricht

Als je in Maastricht bent en goedkoop kleding e.d wil shoppen mag een bezoek aan de outlet store in Maasmechelen Village niet ontbreken. Op 20 minuten rijden tref je meer dan 95 boetieks van Belgische en Internationale merken waar je tussen de 30 en 90 procent korting krijgt op producten.

Goedkoop parkeren in Maastricht

Maastricht hanteert 2 parkeertarieven. In zone A betaal je 2,60 per uur met een maximale parkeertijd van 2 uur. In zone B betaal je 1,40 per uur en 6 euro voor een dagkaart.

In Maastricht kun je in het weekend goedkoop parkeren op de Park & Ride (P&R) parkeerplaatsen gelegen bij Maastrichts expositie en congres centrum (MECC). Parkeren inclusief busretour naar de binnenstad kost 5 euro en is geldig tot maximaal 5 personen. 

Weekend Maastricht? Meer informatie

Meer info voor een romantisch verblijf in het Limburgse heuvelland tref je in onze Romantisch Maastricht reisgids.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews