De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Romantisch dagje uit

Romantisch dagje uit

Romantisch dagje weg? Hier tref je heel veel tips voor een romantisch dagje uit! Van een wellness dagje, tot een dagje letterlijk in de wolken met je lief!

Romantisch dagje uit voor 2? Naar Antwerpen of Parijs!

Ga samen met je lief een dagje romantisch uit naar Antwerpen of Parijs. In deze sfeervolle stend, kan je heerlijk struinen over de markt, uren mensen kijken op een terras en natuurlijk geweldig uit eten!

Met de trein ben je bovendien zo in Antwerpen (1 a 2 uur) of Parijs  (2,5 uur a 3,5 uur). Als je tijdig reserveert boek je bij NS online al kaartje Antwerpen v.a 25,- en een treinreis naar Parijs v.a 35,-! Lees ook: tips voor een romantisch dagje of weekendje Antwerpen.

Super voordelig een romantisch dagje weg?

Samen er voordelig even echt genieten? Maak van een dagje een nachtje. Denk aan een weekendje naar een prachtig landhuis of kasteeltje voor vaak maar een paar tientjes!  Ook romantisch:

Hotel met bubbelbad op de kamer In veel hotels kan je kamers boeken met je eigen jacuzzi op de kamer! Neem kaarsjes mee en romantisch bubbelen maar!

Romantisch dagje uit - 12 supertips!

Waarom zou je alleen rond Valentine's day een romantisch tripje maken? Romantische tips & trips voor iedere maand van het jaar bij 12 romantische uitjes!

Mysterious hotel.. 'Secret Hotel' - spannend romantisch

Een romantisch hotelletje boeken maar nog niet weten waar je precies terecht komt? De 'Secret Hotels' van Hotel Specials zijn erg populair! De naam van het hotel blijft geheimzinnig onbekend tot na je reservering.. Laat je verrassen! Het is de spanning wel waard: het zijn bijna altijd luxe 4* hotels voor een prikkie! Secret Hotels v.a. 29,50 p.p!

Romantisch dagje? Maak een luchtballonvaart!

Het is op en top romantisch om samen in de wolken te zijn en mee te varen met een luchtballon! Jullie varen in een luchtballon met de wind mee naar een nog onbekende locatie, romantischer kan toch bijna niet? Je moet er wat geld voor neertellen maar jullie delen samen een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

Hoogtevrees? Ga dan een romantisch dagje varen

Helaas is een luchtballonvaart niet voor iedereen weggelegd, een luchtballonvaart is kostbaar en veel mensen hebben last van hoogtevrees en durven helaas niet in de ballon te varen.

Is een luchtballonvaart (nog) niet voor jullie weggeled? Kies er dan voor om samen een boottocht te maken! Je hebt verschillende tochten: je kunt met de sloep van je vader of buurman gaan varen of je kunt er ook voor kiezen om samen een opblaasbootje op te pompen en ergens in een meer romantisch te peddelen.

Tip: Meer af onder een beschutte treurwilg om te picknicken!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews