De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Met de trein naar Parijs

Met de trein naar Parijs

Met de trein naar Parijs? Hier tref je info en 101 tips voor een treinreis Parijs of een leuke aanbieding voor de reis per trein Parijs - Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, den Haag, Eindhoven, Utrecht en andere steden!

Of je nu alleen een los kaartje voor de trein naar Parijs zoekt  of een treinreis Parijs met trein + hotel, hier tref je tips en een overzicht met het type tickets om snel uit te zoeken hoe je goedkoop met de trein naar Parijs kunt reizen!

Trein Parijs - reisduur en treinkaartjes

Al in goed 2,5 uur per trein naar Parijs Parijs is met de trein veel dichterbij dan je denkt en er vertrekken dagelijks maar liefst 7 a 9 treinen naar de mooie Franse hoofdstad. De reis per trein naar Parijs vanaf Rotterdam duurt per Thalys goed 2,5 uur, Amsterdam Parijs is 3 uur 18 minuten en de trein Maastricht Parijs doet slechts 2 uur 58 minuten over de reis.

Een enkeltje per trein naar Parijs boek je online v.a € 35,- bij NS International. Reizen naar Parijs doe je dan per Thalys trein (onderdeel van de Franse Spoorwegen). Daarnaast is het ook mogelijk tot Brussel de intercity te nemen en vanaf daar de Thalys trein naar Parijs reserveren.

Korting op de treinreis Parijs Als je met kinderen naar Parijs wilt reizen per trein of als je beschikt over een voordeeluren of Railplus kortingskaart dan heb je recht op korting op de treinreis bij NS. Klik na opvragen van de prijzen voor treinkaartjes, in het boekingsformulier van NS, bovenaan in je scherm op "stap 1 reiswensen". Hier kan je aangeven met hoeveel kinderen je reist, in welke leeftijdsgroep en over welke kortingskaarten je beschikt. Het kan soms tientjes schelen op je reis (die je in Parijs veel leuker kunt besteden!)

Treinreis Parijs: boek hier je kaartjes!

Via de NS International boekingsmodule hieronder reserveer je je treinreis makkelijk en snel. Tips: reserveer ver vooruit + vergeet niet op te geven als je een kortingskaart hebt om de goedkoopste treinkaartjes te bemachtigen!

Per trein of toch....?

Het vliegtuig als voordelig alternatief? Je zou het bijna niet geloven maar soms zijn er speciale ticket aanbiedingen en is het voordeliger om naar Parijs te vliegen. Hier tref je tips om goedkope vliegtickets Parijs te vinden. 

Hotel en trein Parijs: handige tips

Een andere slimme tip om goedkoop met de trein naar Parijs te reizen, is om je reis te boeken bij TUI. In het linker menu kan je het juiste type vervoer aanvinken; zo ook de trein. Vervolgens vind je alle fijne hotels in Parijs inclusief treinreis op een rij!

Een andere aanrader voor trein + hotel arrangementen is De Jong Intra Vakanties.

Disneyland Parijs trein aanbiedingen, reis en route

Ook Disneyland Parijs is met de trein perfect bereikbaar. De trein naar Parijs komt aan op Paris Gare du Nord. Vanaf hier brengt de RER trein je binnen een uur naar Disney station Marne-la-Vallée. Je stapt uit voor de ingang van Disneyland Parijs! Een prima alternatief is in Brussel overstappen op de TGV oftewel de Train a Grande Vitesse die direct naar Disneyland gaat. Lees onze tips voor je reis met de trein naar Disney!

Lees de tips om het meeste uit je bezoek aan Disneyland Parijs te halen.

Metro vanaf Train Paris Gare du Nord station

De aankomst met de trein is in hartje Parijs op het station Paris Gare du Nord. Hier tref je een kaart van de metro om te zien hoe je het snelste vanaf Paris Gare du Nord bij je hotel kunt komen.

Budget deals

Top Tips Per Type