De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Trein naar Frankrijk

Trein naar Frankrijk

Met de trein naar Frankrijk? Trein naar de zonnige Franse Zuidkust, romantisch Parijs of stap uit voor de ingang van Disneyland! Of wat dacht je van gemakkelijk met de autotrein naar Frankrijk? Lees hier alles over de verschillende treinreizen Frankrijk, treintickets en meer tips voor de trein Frankrijk!

Trein Frankrijk: treinreizen met NS of TGV

Met de trein naar Frankrijk? De NS heeft tientallen voordelige opties vanaf alle stations in Nederland met de intercity en daarnaast kan je ook  treinreizen naar Frankrijk met de snelle Thalys boeken. De laatste is ook erg handig als je binnen Frankrijk of vanuit Frankrijk naar Spanje, Zwitserland of Italie wilt reizen per trein.

Hieronder tips m.b.t. het reizen per trein naar de meest populaire bestemmingen in Frankrijk.

Treinreis Frankrijk? Trein naar het zonnige zuiden!

Een zomervakantie per trein naar de Franse zuidkust? Dat kan! De zonnige kustplaats Nice is snel en comfortabel bereikbaar. Vanuit Nice bezoek je meer parels van de Cote d' Azur als Cannes, Marseille en Monaco! Wist je dat je hier zelfs één van de mooiste treinroutes ter wereld hebt?

Populaire bestemmingen zijn o.a. 

Meer treinreis Frankrijk info? Lees dan onze tips voor een treinreis naar Nice!

Kortings TIP: in Juli & Augustus ben je veel goedkoper uit met de speciale Zon Thalys trein naar Frankrijk     

Treinvakantie Frankrijk: naar Disneyland per trein!

Wist je dat je met de supersnelle Thalys rechtstreeks vanuit Nederland naar Disneyland Parijs reist? De directe trein Frankrijk naar Disneyland stopt op een station náást de ingang van het park en voor kids op de trein gelden speciale kortingstarieven! Geen hoge parkeerkosten en lange inchecktijden op het vliegveld.

Meer tips voor je reis? Lees de treinreis Disneyland tips.

Vanuit Frankrijk met de trein naar Spanje of Italie?

De TGV en Thalys treinen rijd vanaf verschillende stations in Frankrijk ook doornaar Spanje, Zwitserland en Italie! Zo combineer je Frankrijk met een tripje naar Barcelona, Madrid, Geneve, Turijn, Milaan, Venetie, Genua, Bologna, Florence of Rome.

Lees meer over de prachtige treinreis  van Marseille naar Barcelona of van Frankrijk naar Italie.

Met de auto op de TGV naar Frankrijk

Je wilt met de auto naar Frankrijk maar hebt geen zin in de lange rit en al die files? Neem dan de autotrein. Net over de Belgische grens stap je op en vervolgens reis je naar Avignon, Frejus Sr Raphael, Narbonne, Marseille, Toulouse en meer plekken in Frankrijk. Makkelijk dat je wel de vrijheid van je auto hebt op je vakantiebestemming, maar niet de vermoeienis van eindeloze files!

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews