De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Met de Thalys trein ben je vanaf Rotterdam in 7 uur en 20 minuten in La Plagne en vanaf Amsterdam duurt de treinreis naar La Plagne nog geen 8,5 uur!

Voorpret

Bekijk de tips voor wintersport in La Plagne!

Trein naar La Plagne

Per trein naar La Plagne op wintersport? Hier tref je trein La Plagne tips, de Thalys La Plagne dienstregeling en de beste NS & TGV La Plagne aanbiedingen voor het komende seizoen!

Trein La Plagne? Vroeg reserveren = goedkoper!

De internationale treinen hanteren tegenwoordig een tarief systeem dat nog het meest lijkt op dat van lowcost vliegers. Dit betekent dat: de eerste "stoelreserveringen" per vertrekdag zijn in de regel de goedkoopste. Wacht dus niet te lang met reserveren als je een goedkoop treinkaartje naar La Plagne wilt bemachtigen!

Vergelijk de aanbiedingen van de Ski Thalys met de Internationale trein! Ja je leest het goed: de afdeling internationaal van de Nederlandse Spoorwegen heeft verschillende treinreizen naar Frankrijk in de aanbieding. De trein die ze het meest promoten, samen met de Franse spoorwegen, is de Ski Thalys route naar La Plagne. Soms scheelt het heel veel geld om een 'gewone internationale trein (voor een deel) van je route te pakken. Naar een bestemming als La Plagne kan dit enkele tientjes verschillen. Check dus wie het goedkoopste is op jouw vertrekdag en vergelijk de verschillende treinprijzen op de site van NS International.

Actuele wintersport aanbiedingen voor La Plagne

Trein naar La Plagne: TGV dienstregeling

De trein naar La Plagne Vanaf 31 december t/m 24 maart kan je per Ski Thalys direct vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar La Plagne reizen.

Op andere dagen met de trein naar La Plagne reizen? Die optie geeft de TGV je ook maar de reis is dan wel enkele uren langer want je reist dan via Parijs.

De snelste treinverbinding naar La Plagne is op zaterdag De Ski Thalys vertrekt alleen op zaterdag en is de snelste trein naar La Plagne. Vanaf Rotterdam doet de Thalys er slechts 7 uur 20 minuten over en vanaf Amsterdam nog geen 8,5 uur. Reis je vanuit Belgie? Reken vanaf Antwerpen met 6.50 uur en vanaf Brussel met 6 uur reistijd. 

Kijk voor vertrek met Thalys of TGV altijd op de meest actuele dienstregeling op NS International.

Transfer naar La Plagne Bij aankomst op het treinstation in Aime La Plagne staat een bus op je te wachten om je naar je hotel of chalet te brengen. Reken met een transfertijd van circa 1 uur.

Meer tips: treinreizen & La Plagne

Lees ook onze special over wintersport in La Plagne. Wist je dat je ook de trein naar La Plagne kunt nemen voor een wintersport in Les Arcs? Dan is het verstandig om bij station Aime La Plagne nog even te blijven zitten. Deze trein rijdt namelijk door naar station Bourg St. Maurice, waar je uit moet stappen voor de bustransfer naar Les Arcs.

Lees ook meer over wintersport in Les Trois Vallees, of ga direct naar alle actuele wintersport aanbiedingen!

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews