Ski Thalys naar de Franse Alpen weer boekbaar!

ski thalys

De populaire Ski Thalys is weer boekbaar! Er zijn weer volop voordelige tickets voor de wintersport trein beschikbaar en wie ze nu al reserveert profiteert van de scherpe vroegboek tarieven.

De Ski Thalys / wintersport trein van NS International vormt al jaren een goedkoop alternatief voor dure wintersport vakanties en pakketreizen. Met de Ski Thalys reis je comfortabel naar verschillende bestemmingen in de Franse Alpen waarbij je handig files en parkeerproblemen ontwijkt. 

Wie het niet erg vindt om voor een klein prijsje wat langer onderweg te zijn (de Ski Thalys brengt je in circa 6 uur naar Chambery), kan helemaal uitgerust aan zijn/haar skivakantie beginnen! 

Prijzen en wintersport bestemmingen van de Ski Thalys

Reizen met de Ski Thalys kan in het winterseizoen op vertrekdata tussen 20 december 2014 en 21 maart 2015. De razendsnelle internationale trein brengt je 1x per week, op zaterdag, direct vanuit Nederland (opstappen in: Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam CS) naar Antwerpen, Brussel, Chambery, Albertville, Moutiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice.

Korting! Vroegboekers worden bij NS International beloond met het scherpste tarief voor de Ski Thalys: als je nu boekt heb je een enkele reis naar de Franse Alpen al te pakken v.a. 69,-. Wees er wel snel bij voor deze mooie prijsjes, hoe langer van tevoren je boekt, des te meer kans op voordelige tickets. 

Naast losse treintickets kunnen verder ook wintersport vakanties inclusief treinreis erg voordelig zijn. Deze reizen vind je bij De Jong Intra namelijk al onder de €200,- voor 10 dagen! Tip: weten hoe je met korting reist? Lees snel hieronder verder.

Meer bestemmingsinfo, data & tarieven: www.NS International.nl/ski-thalys.

Korting tips voor reizen met de Ski Thalys

Voor gezinnen die met kinderen per trein op wintersport willen, of voor degene die beschikken over een voordeeluren of Railplus kortingskaart: jij hebt recht op extra korting! Hoe? Kies bij het opvragen van de prijs de kortingskaarten of abonnementen die van het reisgezelschap op toepassing zijn. Het scheelt vaak tientjes op je reis (die je tijdens de wintersport veel leuker kunt besteden!).

Ski Thalys + bustransfer naar o.a. Courchevel en Val Thorens

In samenwerking met Snowbuzz verzorgt NS International bus transfers vanaf haar eindstations naar veel wintersport dorpen waaronder populaire plaatsen als Courchevel, Val Thorens, Les Arcs, La Plagne, Meribel en Les Menuires

Het bijboeken van een transfer werkt heel makkelijk: als je naar Courchevel wilt reizen voer je dit gewoon in als eindbestemming van je treinreis. Ook al rijdt de trein niet verder dan Bourg St. Maurice, het eindpunt van jouw reis is Courchevel dankzij het bustransfer dat vervolgens in je reisschema wordt opgenomen en opgeteld bij de prijs. De prijzen voor de bustransfers varieren van 15,- tot 22 euro per enkele reis naar je eindbestemming. 

Let op: reserveren voor de Ski Thalys verplicht!

Tot slot is het belangrijk te weten dat je de Ski Thalys altijd voor vertrek moet reserveren. Het best doe je dat dus ver vooruit, dan bemachtig je de goedkoopste kaartjes. Tip: reserveer vooral online want dan betaal je geen extra reserveringskosten die je bij het loket wel moet betalen!

Wil je meer weten over de verschillende wintersport treinen naar ook Oostenrijk, Zwitserland en Italie? Lees dan onze special over de mogelijkheden voor een wintersportvakantie met de trein.

Dit artikel is onderdeel van de online reisgids 'Treinreizen' vol tips, nieuwtjes en inspiratie voor vakanties en stedentrips per trein.