De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Treinretour Antwerpen

hotels
Treinreizen Antwerpen
vanaf 58,-

Hotels in Antwerpen

hotels
Hotels in Antwerpen
vanaf 39,-

Wist je dat...

De naam Antwerpen afgeleid is van het vroegere Hantwerpen? Hier werd ook echt handen werpen mee bedoeld!

Voorpret

Lees alles over de leuke kerstmarkt van Antwerpen!

Dagje Antwerpen

Dagje Antwerpen
Om er even een dagje samen met zijn tweeën tussenuit te gaan en het gevoel te hebben dat je in de buitenland bent is een dagje Antwerpen een prima idee! Het is een romantische stad met veel mooie gebouwen en leuke winkels.

Een romantisch dagje Antwerpen voor het gevoel om even samen te zijn weggeweest!

Dagje Antwerpen

De romantische stad Antwerpen kun je prima voor een dag bezoeken om te shoppen, te genieten van de mooie binnenstad en het gevoel te hebben even niet in Nederland te zijn.

In Antwerpen kun je uitstekend winkelen in de Meir, de Antwerpse Modewijk of in de Leopoldstraat. De Meir is een gezellige en brede winkelstraat waar en af en toe prachtige eeuwenoude gebouwen de kop uitsteken. In de Antwerpse Modewijk kunnen echte modeliefhebbers terecht voor de allerlaatste mode!

Dagje naar Antwerpen per trein of auto?

Antwerpen is gemakkelijk te bereiken per auto of trein. Vanaf Amsterdam duurt de reis naar Antwerpen per trein 2 uur en een treinkaartje boek je v.a 25,- op NS International. Meer info over de treinreis naar Antwerpen, kaartjes & kortingen.

Ben je in het bezit van een OV-jaarkaart? Plan dan je dagje in Antwerpen op een doordeweekse dag zodat je tot aan de grens geen reiskosten hoeft te betalen. Tip: boek je treinkaartje Antwerpen vanaf station Roosendaal dan reis je voor nog geen € 13 naar het centrum van Antwerpen!

Diamantstad Antwerpen

In Antwerpen zul je zeker slagen in het grootste diamantcentrum van de wereld als je op zoek bent naar een mooi sieraad van diamant! Ook het diamantcentrum bevindt zich naast het Centraal Station en tevens op de route richting de Meir.

Let wel op het kwaliteitslabel ADJA zodat je er zeker van bent dat je bij een gerenommeerde en kwalitatief goede juwelier je diamanten koopt!

Dagje dierentuin in Antwerpen

De dierentuin van Antwerpen ligt naast het Centraal Station en is een van de oudste dierentuinen van Europa. Naast de imposante collectie dieren bevinden zich hier ook prachtige eeuwenoude en karaktervolle gebouwen!
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews