De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Vrouwen in Antwerpen nemen op de eerste dag van de uitverkoop vrij om met de beste koopjes thuis te komen!

Voorpret

Het boekje Antwerpen - shoppen, eten en slapen van Debby Pappyn toont de leukste uitverkoopadressen van Antwerpen.

Uitverkoop in Antwerpen

Uitverkoop in Antwerpen

Naar de uitverkoop in Antwerpen? De solden of uitverkoop vindt twee keer per jaar plaats: in januari en juli. Als je van plan bent om de uitverkoop in Antwerpen te bezoeken, laat je naaldhakken dan maar thuis. Hier tref je de beste solden Antwerpen tips. Dus trek je gympen aan en shop de beste koopjes!

Uitverkoop Antwerpen

De periodes waarin de uitverkoop in Belgie mag plaatsvinden is wettelijk vastgelegd. Alle artikelen (en dan vooral kleding, schoenen en lederwaren) zijn tijdens deze 'solden' extra voordelig. Een groot voordeel van deze uitverkoop is dat je niet in de ene week een truitje koopt dat een week later voor de helft van de prijs in de winkel ligt.

Op deze pagina tref je de data van de uitverkoop Antwerpen in januari en juli, uitverkoop tips voor shop-a-holics zoals korting op je treinreis en een overzicht met de leukste  winkels en warenhuizen in Antwerpen!

Naar de uitverkoop in Antwerpen? Vervoer & hotels tips!

Comfi & goedkoop: met de trein naar de Solden Vanuit Amsterdam duurt de treinrit circa 1 uur en 10 minuten en vanaf Rotterdam ben je er in slechts 30 minuten. Reizen met de trein is bovendien goedkoop; een kaartje koop je v.a 25,- en vaak heb je recht op korting op je treinreis naar Antwerpen.

Met de auto naar de Antwerpen Solden Op circa 125 km van Utrecht is Antwerpen met de auto uitstekend te doen. Parkeren in Antwerpen is op veel plaatsen betaald. Tip: op de Park & Ride parkeerplaatsen rondom de stad kan je wel gratis parkeren. Een daarvan is op de Linkeroever, vanaf daar neem je de tram naar het centrum.

Leuke hotels & shopping arrangementen Echt even flink shoppen? Maak er 2 dagen Antwerpen van! Op de website van Trivago boek je goedkope hotels in Antwerpen al vanaf circa 25,- p.p. per nacht!

Stedentrip Antwerpen tijdens de Solden Denk je er over om in januari of juli voor een paar dagen naar Antwerpen te gaan? Dan vind je op Goedkoopstestedentrip.nl Stedentrips Antwerpen voordelige aanbiedingen voor stedentrips inclusief vervoer en hotel!

Meer tips, info en weekend aanbiedingen Antwerpen!

Wintersolden Antwerpen in januari

Start Solden januari 2021: data uitverkoop Antwerpen + de rest van België
De wintersolden in januari 2021 start op dinsdag 3 januari en eindigt op dinsdag 31 januari.

De hoogste kortingen vind je over het algemeen aan het eind van de solden. Maar je moet er wel rekening mee houden dat de winkelvoorraden dan al flink geslonken zijn.

Koopzondag tijdens de Antwerpen wintersolden
Tijdens de wintersolden organiseren veel Belgische steden een koopzondag. Dit jaar vindt de koopzondag in Antwerpen plaats op 6 januari 2021.

Zomersolden Antwerpen in juli

Data van de Antwerpen zomersolden 2021 in juli De zomersolden wordt ieder jaar gehouden van 1 juli tot en met 31 juli. Valt 1 juli op een zondag dan mogen de winkels de uitverkoop één dag vervroegen. Dit jaar gelden voor de zomersolden de volgende data: maandag 1 juli t/m woensdag 31 juli 2021.

Openingstijden - In Antwerpen zijn de meeste winkels open van 10.00 uur tot 18.00 uur. De winkels hebben geen koopavond en de koopzondagen zijn vastgelegd.

De leukste adresjes met de uitverkoop!

Als je voor de sale in Antwerpen bent om lekker goedkoop te shoppen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je niets mist. In de kleine winkelstraatjes rondom de Meir vind je veel bijzondere winkeltjes. Ga bijvoorbeeld eens naar de Schuttershofstraat want daar koop je met flinke kortingen.

Kijk hier voor meer leuke shopping adresjes in Antwerpen.

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews