De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Hotel in Antwerpen?

hotels
Hotels in Antwerpen
vanaf 39,-

Treintickets Antwerpen

hotels
Treinreizen Antwerpen
vanaf 58,-

Wist je dat...

In Begie de meeste verschillende soorten bier ter wereld gebrouwen worden? Belgen drinken enthausiast 100 liter bier per jaar weg!

Weekendje Antwerpen

stedentrip
Stedentrips Antwerpen
v.a. 79,-

Voorpret

Leer voordat je lekker Belgisch gaat eten de traditionele keuken eens kennen! Leef je vast uit met zelfgemaakte friet en mosselen!

Restaurants Antwerpen

Restaurants Antwerpen

Om je weekendje Antwerpen compleet te maken wil je natuurlijk weten waar je de leuke en lekkerste restaurants in Antwerpen kunt vinden!

Geen eindeloos vermoeiend geslenter door de Antwerpse straten op zoek naar dat perfecte restaurant, bereid je hier vast voor! Hieronder vind je de top 5 van leuke, romantische en betaalbare restaurants in Antwerpen. Welke culinaire verassingen staan je te wachten? Is het een knus restaurantje of juist dineer je in een strakke moderne ambiance? Is het betaalbaar? Je bent vast helemaal voorbereid zodat je tijdens je weekendje Antwerpen geen kostbare tijd verliest!

Restaurants Antwerpen > de leukste hot spots!

In totaal zijn er in het Antwerpse centrum ruim 500 eetgelegenheden. Van de fijnste driesterren restaurants tot de beroemde mosselhuizen; van shoarmatenten tot de meest exotische keukens. De meeste restaurants vind je rondom het Historisch Centrum en `t Zuid.

Hieronder tref je een top 5 van leuke restaurants in Antwerpen:

Exotisch Restaurant Antwerpen

1. Little Buddha & Stereo Sushi Superrelaxed loungerestaurant met een heerlijke, overwegend Thaise keuken. Na het eten kun je tot diep in de nacht de voetjes van de vloer gooien bij de buren: de Japanse sushibar en club Stereo Sushi. Luikstraat 4 Tel: 0032 3 29402932.

Trendy multiculti

2. Velvet Lounge Velvet Lounge is een uniek restaurant aan de Antwerpse Zuiderdokken. De multiculturele menukaart biedt je als het ware een culinaire wereldreis. Tijdens het eten kun je genieten van tropische klanken en versgemaakte Caipirinha’s. Luikstraat 6 Tel: 0032 (0) 237 39 78

Historisch culinair

3. Restaurant Rooden Hoed Dit is het oudste restaurant in Antwerpen en draagt al sinds de oprichting in 1750 dezelfde naam. Heerlijke culinaire hoogstandjes en natuurlijk de specialiteit van het restaurant: mosselen zijn hier te verkrijgen.Oude Koornmarkt 25 Tel: 0032 (0)32332844

Traditioneel Italiaans

4. Bar Italia Hoe strak en modern het interieur ook is, de pizza’s en pasta’s zijn hier ouderwets lekker. Dit restaurant is ontzettend populair, dus het is aan te raden om van te voren te reserveren.Graaf van Egmontstraat 59 Tel: 0032 0321617485.

Belgische pot

5. Brasserie Appelmans Belgisch stoofvlees, huisgemaakte garnaalkroket en steak. Hier vind je nog traditionele Belgische gerechten, maar daarnaast ook wokgerechten en heerlijke maaltijdsalades. Papenstraatje 1 Tel: 0032(0)32262022