De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De meest vergiftige steden zich bevinden in China, India en de voormalige Sovjet-Unie!

Voorpret

Bekijk het filmpje van tropisch Hawaii! Een snelle impressie van Lonely Planet.

Mooiste tropische steden

Mooiste tropische steden
Op de meest tropische plekjes op de aarde bevinden zich een aantal steden die tot een bijzondere categorie behoren. Deze steden behoren tot de groenste steden ter wereld en zijn op meerdere fronten bijzonder en mooi te noemen.

Niet alleen de steden maar ook het omringende gebied maakt deze steden tot een bijzondere bestemming voor een exotische vakantie. Klik verder op de verschillende mooie tropische steden voor meer informatie!

Mooiste tropische steden: de mooiste ter wereld

Op de top 25 pagina vind je de mooiste en groenste steden ter wereld op volgorde. Op deze pagina vind je de meest tropische mooie steden van die lijst!

Niet alleen zijn al deze steden groen en werken ze aan duurzaamheid, maar ze zijn ook zeker bezienswaardig en er is veel te doen in deze steden! Klik daarvoor door!

Mooiste stad ter wereld? Op no. 12 Honolulu

De hoofdstad van de exotische deelstaat Hawaï is een van de groenste ter wereld. Het achterland, het eiland Oahu, biedt veel mogelijkheden voor tochten door de natuur. De stad zelf scoort vooral hoog op de afzonderlijke lijst van schone steden. Bekijk de Honolulu pagina voor meer informatie over schoon Honolulu!

14. Curitiba

Waar steden in Brazilië over het algemeen geen goede naam hebben met betrekking tot de veiligheid is daar in het zuidelijk gelegen Curitiba totaal geen sprake van! Curitiba is een schoolvoorbeeld van juiste stadsplanning en heeft een hoge standaard. In de stad bevindt zich een van de beste openbaar vervoerssystemen ter wereld, dat door bijna iedere inwoner wordt gebruikt. Er is groen binnen en buiten de stad, lees snel meer over deze bijzondere stad op de Curitiba pagina!

18. Singapore

De enige Aziatische stad op de lijst staat op de 18e plaats. De stad dankt deze plaats vooral doordat het uitblinkt op het gebied van infrastructuur. De regering investeerde groots in openbaar vervoer in de jaren ’70 en ’80 nadat de hoeveelheid auto’s flink was toegenomen. Het autogebruik werd teruggedrongen en het gebruik van publiek transport steeg aanzienlijk. Het infrastructuurnetwerk in Singapore is toonaangevend voor de rest van de wereld. De regering in Singapore stelde, anders dan in andere Aziatische steden, groen in de stad als must bij ontwikkeling van woon- en werkgebieden. Dit verklaart de aanwezigheid van de vele parken in en rond de stad!

25. Bahia de Caraquez

Deze kleine kustplaats in Ecuador biedt vooral specifiek veel voor de echte eco-toerist. Deze stad wenst geen massatoerisme, grote hotelketens zijn hier ook niet te vinden. De sfeer is gemoedelijk en de stad is een van de veiligste van Zuid-Amerika. Voor meer gedetailleerde informatie over groen Bahia, kijk dan snel onder het kopje eco-city Bahia de Caraquez!

Meer van de mooiste steden ter wereld!

Zoek jij de mooiste steden ter wereld liever dichter bij huis? Of liever op een van de andere continenten? Kijk dan op een van de andere pagina's met de mooiste steden ter wereld!

- Mooiste steden West-Europa, Scandinavie, Zwitserland
- Mooiste steden van Amerika en Canada

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews