De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Mooiste steden Amerika

Mooiste steden Amerika

Amerika staat niet bekend om haar milieubewustzijn. Toch zijn er een aantal steden waar milieubewuste projecten zijn. Bezoekers vinden het steeds belangrijker dat steden niet alleen gezellig en bezienswaardig zijn, maar ook schoon, veilig en groen. In de top 25 vind je de groenste en schoonste steden ter wereld. Deze steden zijn niet alleen groen, maar ook bijzonder om alle must sees en must do’s.

Kijk snel verder en zie wat de mooiste steden van Amerika zijn en waarom deze zijn verkozen. Klik door op de stad voor alle must sees en must do’s!

Steden Amerika: de mooiste vind je hier!

Ook in Amerika zijn plaatsen waar mensen milieubewust denken. In enkele grote steden is dit het geval, deze zijn verkozen in de top 25 met green, clean & serene cities. Maar deze steden hebben veel meer te bieden! In Minneapolis vind je de grootste shoppingmall van Amerika, San Francisco is een van de gezelligste steden ter wereld en Portland ligt midden in de Rocky Mountains. Lees hier waarom de steden groen zijn en klik verder voor alles wat je gezien en gedaan moet hebben!

Steden Amerika? Bezoek no. 11: Portland

De stad richt zich op reductie van CO2 door zich steeds meer te wenden aan duurzaam bouwen. Al sinds de jaren ’70 is het stadsbestuur bezig met milieuvriendelijke oplossingen. De aanleg van vele fietspaden en een goed openbaar vervoer systeem inclusief een light rail maken Portland een voorbeeld voor alle Amerikaanse steden. Vind meer info over Portland!

19. Minneapolis

Kenners van de stad zullen niet verbaasd zijn dat Minneapolis te vinden is in de top 25 green, clean & serene cities. De vele parken, meren en natuurschoon in de stad en in de omgeving zijn hier voornamelijk verantwoordelijk voor. Maar ook het intensieve gebruik van fietspaden en een goed functionerend systeem van bussen en een lightrail dragen hier aan bij. Minneapolis is groen!

24. San Francisco

De groene weg is in San Francisco al geruime tijd ingeslagen. Hier vind je geen onrecyclebare plastic tasjes in de supermarkt of plastic bekers bij een evenement. Daarnaast heeft het stadsbestuur honderd miljoen dollar gestoken in zonnepanelen en heeft de stad een goed werkend openbaar vervoer systeem, dat meer dan de helft binnen de stad gebruikt. Je kunt hier eten bij een groen restaurant of slapen in een groen hotel. San Francisco is green, clean & serene!

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews