De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De bijnaam van Portland is "the City of Roses".

Voorpret

Portland staat bekend om de vele fietspaden en gebruikers daarvan! Krijg een impressie van fietsen in Portland.

Portland

Portland, de grootste stad van Oregon, is een prachtige stad die zeer de moeite is om te ontdekken. In 2006 is Portland verkozen tot 10e ‘best arts destination in de US’ door het American style magazine en daarnaast staat de stad in de top 25 van schoonste, meest groene steden ter wereld.

De groene omgeving met parken, rivieren, watervallen en de Rocky Mountains maakt Portland tot ideale uitvalsbasis voor een reis per auto door Oregon of Noord Amerika. Lees meer over de verschillende mogelijkheden van een reis naar Portland!

Portland & Oregon voordelig ontdekken!

Een vlucht naar Portland Oregon duurt ongeveer 10 uur. Er zijn veel mogelijkheden voor het boeken van een reis naar Portland  en het is dan ook zeker nuttig de vliegticket deals  even goed te vergelijken.

Ook kun je een kijkje nemen op een grote hotelvergelijkings site zoals Trivago als je op de hotelkosten wilt besparen. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Portland Oregon

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Prachtig Portland: de must sees

In de stad Portland, met ongeveer 575.000 inwoners, loopt de Willamette rivier dwars door het centrum. De bekende vulkaan Mount Saint Helen is vanuit verschillende plaatsen in de stad zichtbaar bij helder weer. De vele parken, botanische tuinen en bijzondere landschappen rond de stad maken het een ideale uitvalsbasis voor bezoekers die houden van natuur. Cultuurliefhebbers kunnen ook uitstekend in Portland terecht met de grote hoeveelheid aan kunst & musea.


Enkele attracties in de stad mag je zeker niet missen! Kijk hier voor de mooiste bezienswaardigheden in Portland Oregon!

Portland: green, clean & serene!

Portland is een groene stad, maar ook een erg innovatieve stad. Het staat 2e op de lijst van groenste steden ter wereld en 11e op de totaallijst in de top 25. Dit heeft te maken met de 92 hectare aan groen in de stad en alle duurzame eco-vriendelijke plannen. Naast het feit dat alle fietspaden en de light rail hun dienst doen om de stad goed en schoon bereikbaar te maken voor iedereen, is dit ook een onderdeel van het gehele CO2 reductieplan. Daarnaast steunt de stad duurzaam bouwen. Portland is daarmee een leider en een voorbeeld voor alle steden in Amerika!

Goedkoop Amerika ontdekken?

Goedkoop door het achterland van Portland? Trekken door de Rocky Mountains of met de camper richting Yellowstone national park? Alles kan vanuit Portland.

Goedkoop door de nationale parken, goedkoop winkelen, goedkoop eten en the doggy bag. Lees hier alles over en ontdek allerlei goedkope manieren van reizen door Amerika met de budgettips van Surprisetickets!

Actuele ticket aanbiedingen voor Portland Oregon

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews