De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Nat. History Museum

Nat. History Museum
Het American Natural History Museum behoort tot de top 10 bezienswaardigheden van de stad New York. Dit museum is zowel fantastisch voor volwassenen als kids en mag je beslist niet overslaan tijdens je bezoek aan New York!

Het American Natural History Museum New York

Het American Museum of Natural History is één van ’s werelds meest beroemde wetenschappelijke instituten en met name bekend vanwege de tentoonstellingen die de geboorte van de aarde en evolutie beschrijven.

Kinderen zijn gek op de collectie dinosaurussen. Maar ook de maanstenen zijn prachtig en je moet zeker een blik werpen op  de Braziliaanse Prinses. Deze beroemde topaas is met 21.005 karaat de grootste edelsteen ter wereld!

De meest recente toevoeging aan het museum is het Rose Center for Earth and Space. In dit futuristische, ultra moderne gebouw dat bestaat uit een grote glazen koepel, is het nieuwe Hayden Planetarium gevestigd. Hier maak je via een wenteltrap een reis door de sterrenstelsels. In het Planetarium tref je bovendien de meest krachtige simulator van de virtual reality ter wereld. Hiermee worden bezoekers het universum in geschoten, een fantastische ervaring!

Adres & openingstijden Natural History Museum

Het museum is dagelijks geopend van 10:00 – 17.45 uur. The Rose Center blijft open tot 20.45 uur op iedere eerste vrijdag van de maand. De Space Show Hours zijn ieder half uur vanaf 10:30 – 16:30 uur en op de eerste vrijdag van de maand tot 19:00 uur. Het museum is gesloten met Thanksgiving en op eerste Kerstdag.

Entreeprijzen: volwassenen $ 14, kinderen $ 8,- en seniorenof studenten $ 10,50

American Museum of Natural History, Central Park West, 79th Street, New York. Metro: B, C naar 81th Street of de 1 naar 79th Street.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews