De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Kerstshoppen

Kerstshoppen
Waar ga jij dit jaar kerstshoppen? Maak er een uitje van en ga tijdens een stedentrip lekker shoppen voor kerstcadeaus en nieuwe feestkleding. Aan het eind van het jaar zijn grote steden als Londen, Parijs en New York prachtig versierd met kerstdecoratie en kerstverlichting. Hieronder meer over de leukste kerststeden voor geslaagde shoppingtrips.

Kerstshoppen in London is favoriet!

Voor kerstinkopen doen is London nog steeds de nummer 1. De kerstversiering siert Londen als geen andere stad. De grote uitverkoop begint hier al op tweede kerstdag. In Londen kun je dus een spetterende nieuwjaarsoutfit scoren in de sale, perfect voor koopjes jagers!

Lees alles over waar te shoppen met de kerst en bekijk onze tips voor goedkope arrangementen op de pagina kerstshoppen in Londen!

Meerdaagse kerstshopping tip: minicruise Newcastle
Maak een trip naar het winkelparadijs van Engeland: Newcastle. Met de ferry ben je zo aan de overkant en de minicruise kerstshoppen boek je voor een spotprijsje. Bekijk hier ons volledige artikel over shoppingtrips naar Newcastle

Kerstshoppen in bruisend New York

New York is een fantastische winkelstad en helemaal rond de feestdagen.Veel winkel etalages worden ingericht door bekende ontwerpers en dat maakt alleen het 'window shoppen' al een feest. De Amerikanen zijn dol op Kerstmis en pakken dan ook groot uit met kerstversiering. In de stad is het leuk foto's maken naast gigantische kerstbomen vol met lichtjes!

Check de aanbiedingen en ga naar het volledige artikel over New York shoppingtrips.

De mooiste kerstcadeautjes uit Parijs

Parijs is minder bekend om zijn kerstverkoop, maar ook in de Franse hoofdstad kan je heerlijk kerstshoppen. De beroemde warenhuizen als Galeries Lafayette en winkelstraten hullen zich helemaal in kerstsfeer. En je maakt zeker een goede beurt als je vertelt dat de cadeautjes onder de kerstboom gekocht zijn in modestad Parijs! In december is de stad nog romantischer met de duizenden lampjes die onder andere de Eiffeltoren verlichten.

Bekijk onze tips voor kerstshoppen in sprookjesachtig Parijs.

Düsseldorf voor uren kerstshoppen in Duitsland

Wil je kerstinkopen doen in Duitsland? Dan moet je in Düsseldorf zijn! De moderne winkelcentra hebben veel verschillende winkels en merken, dus een cadeau of die nieuwe feestoutfit is snel gevonden. Daarnaast vind je hier ook een prachtige kerstmarkt. Lees meer over de winkels en hoe je er snel heen reist met de trein op onze kerstmarkt in Düsseldorf pagina.

Ben je vooral opzoek naar kerstdecoratie en kleine cadeautjes? Bezoek dan een van de sfeervolle Duitse kerstmarkten. De Weihnachtsmarkt is in onder andere Keulen, Essen en Berlijn een echte happening. Heerlijk om een dagje te snuffelen langs alle kraampjes. Opzoek naar een kerstmarkt reis? Hier vind je een compleet overzicht van alle kerstmarktreizen in Duitsland.

Kerstinkopen doen in de gezellige steden van België

Ook bij onze zuiderburen kan je heerlijk kerstshoppen. De zondag voor de kerst wordt er een extra koopzondag ingelast. Ga naar Antwerpen voor het gezellige centrum dat in de wintermaanden sfeervol is aangekleed. In charmant Brugge vind je veel kleine boetiekjes voor unieke cadeautjes of ga naar mondain Brussel als je het kerstshoppen serieus wil aanpakken! 

Tip: Met een doos echte Belgische chocolade bonbons maak je heel veel mensen blij! Lees meer over winkelen in België.

België staat ook bekend om haar kerstmarkten. Wil je weten waar en wanneer? Hier tref je een overzicht van de leukste kerstmarkten in België.

Met de kerst winkelen in Maasticht

Wil je eruit rond de kerst, maar niet te ver weg? Ook in Nederland kan je heerlijk een weekendje kerstshoppen. Plan bijvoorbeeld een stedentrip naar Maastricht, de favoriete stad van de redactie om kerstinkopen te doen vanwege de grote variatie aan winkels, prachtig versierde etalages, gezellige kerstmarkt en lekkere restaurants!

Hebben we je op ideeën gebracht? Lees door op de kerstmarkt Maastricht pagina!
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews