De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

op veel kerstmarkten een tijdelijke ijsbaan wordt gebouwd?

Voorpret

Bekijk het filmpje christmas markets voor een leuke impressie.

Kerstmarkt busreizen

Kerstmarkt busreizen

Per bus een sfeervolle kerstmarkt bezoeken? Hier tref je onze selectie met de leukste kerstmarkt busreizen naar de populairste kerstmarkten in Nederland, Duitsland & België! 

Busreizen kerstmarkt aanbiedingen

Kerstmarkt busreizen zijn er naar 101 bestemmingen, voor inspiratie zie onze Top 20 Kerstmarkt tips. Weet je al naar welke kerstmarkt je wilt? Hieronder tref je de busreis specialisten met de leukste kerstmarkt busreis aanbiedingen voor 2018:

    • De Jong Intra: 2- en 4-daagse busreizen naar de leukste kerstmarkten incl. verblijf in hotel. Ook excursies met stops bij meerdere/verschillende kerstmarkten, bijvoorbeeld Dusseldorf en Keulen of Gent en Antwerpen. De kerstmarkt busreizen van De Jong Intra zijn scherp geprijsd en al boekbaar v.a. 79,- p.p.!  Daarnaast is het erg fijn dat je in verschillende plaatsen kunt opstappen! 
    • Effeweg.nl verzorgt voordelige trips per bus naar de kerstmarkt in Duitsland, Belgie en Luxemburg v.a. 2 dagen inclusief overnachting(en) al v.a. 59,- p.p.! Deze reisorganisatie heeft busreizen naar de leukste en populairste kerstmarkten voor je geselecteerd. In de bus heb je extra veel beenruimte, vaak zelfs gratis Wifi, stopcontacten en lekkere snacks en drinks (tegen betaling) voor tijdens de rit!


NB de meeste kerstmarkt busreizen zijn voor 1, 2 of 3 dagen, maar een langer verblijf is ook mogelijk.

Busreizen naar kerstmarkten in Duitsland & België favoriet

Erg populair zijn de kerstmarkten in Duitsland en de kerstmarkten in België. Veel steden als Dusseldorf, Keulen en Frankfurt liggen op een paar uurtjes rijden per bus vanaf Nederland. Voor de kerstmarkt van Berlijn raden wij aan om minimaal een 4-daagse trip te boeken, de afstand vanaf Utrecht is namelijk ruim 600 km.

In België kun je kiezen voor de grootste kerstmarkten in Antwerpen of Brussel, maar ook in Gent, Brugge of Leuven vind je in de prachtige historische binnenstad de mooiste kerstdecoraties en een hoop gezelligheid. Per bus zijn alle kerstmarkt bestemmingen in België uitstekend te bereiken. De meeste steden liggen op nog geen 200 kilometer vanaf Utrecht, dus binnen enkele uurtjes kun je al genieten van de kerstsfeer, een glaasje glühwein en warme Belgische wafels.

Kerstmarkt per trein of kerstshopping cruise

Twijfel je nog over een busreis naar de kerstmarkt? Misschien is de trein ook wel een goed idee! Veel kerstmarkt bestemmingen in Nederland, Duitsland en België zijn ook uitstekend te bereiken per trein. En heb je weleens gedacht aan de kerstmarkt in Kopenhagen? Uitstekend bereikbaar per trein! Kijk ook eens in het overzicht met de mooiste treinreizen en zoek een bestemming uit om te kerstshoppen per trein.

Kerstshoppen in Engeland en Schotland wordt steeds populairder. Er zijn speciale minicruises waarbij je per ferry en trein in hartje Londen of bijvoorbeeld Newcastle kunt gaan kerstshoppen. Kijk eens op de kerstshoppen pagina voor de leukste bestemmingen of lees meer over een shopping cruise naar Newcastle.

Meer tips voor de kerst!

Nog meer tips voor een trip met de kerst? Bekijk zeker eens de special:

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews