Shopping weekendje Newcastle

Cruise Newcastle

Er gewoon even een paar dagen tussenuit met een vriendin of je moeder? Wij ontdekten een pracht aanbieding: een weekendje minicruisen naar de winkelhoofdstad van Engeland: Newcastle!

Korte cruises naar Groot-Brittanie zijn jaarrond populair, maar Newcastle staat nog steeds met stip op nummer 1! Verschillende reisaanbieders verzorgen trips naar Newcastle per ferry. Wij vergeleken ze en hebben de beste er voor je uitgehaald.

Op de website van Dfds tref je verschillende heerlijke weekendjes minicruisen naar Newcastle en andere leuke Engelse steden. Deze ferry , heeft vaak heel scherp geprijsde weekendjes & reizen. Dat is voor deze minicruise aanbiedingen niet anders. Een minicruise naar Newcastle boek je er als je flexibel bent met je vertrekdatum al onder de 50,- p.p.! Optioneel kun je de reis een dag verlengen en een nacht in Newcastle slapen.

Minicruise kerstshoppen? Gun jezelf + one vast iets om naar uit te kijken! Rond de kerst is zo'n trip naar Newcastle extra bijzonder. Op deze website heb je al vanaf circa 99,- p.p. zo'n tripje per luxe schip naar Newcastle! Naast Newcastle biedt Direct Ferries ook mini cruises naar andere leuke steden. Ook leuk is de minicruise naar York!

Het schip vertrekt dagelijks om 17.30 uur vanuit de haven van IJmuiden. Na een heerlijke avond op het luxe cruise schip, kom je om 9.00 uur 's morgens aan in Newcastle waar een bus staat te wachten om je mee te nemen naar het centrum. Geniet van een dagje shoppen voor gevorderden om om 15.45 weer opgehaald te worden om naar de boot te gaan. Laat aan boord die zere voetjes masseren in de beauty salon, geniet in het casino of de bioscoop aan boord, of ga gewoon gezellig eten en drinken in de verschillende bars en restaurants. Je verblijft in een hut met eigen douche en toilet o.b.v. logies.

Naast dat je deze waanzinnige stad gaat ontdekken die dan helemaal in het teken staat van kerst, beleef je dus ook 2 heerlijke nachten op een luxe cruiseschip. Alles is aanwezig om jouw perfecte avond te beleven. Wat dacht je van chef-koks die heerlijke maaltijden bereiden, een bioscoop en live entertainment?

Nog meer tijd om te genieten en shoppen!

Breng je liever meer tijd door in Engeland dan op de boot? Voor slechts een paar tientjes meer kan je ook vliegen naar Newcastle . Via de website van Trivago kan je vervolgens een leuk hotel voor zo'n weekendje heel goedkoop boeken (vanaf circa 35,- per kamer / 17,50 p.p.p.n.). Reken voor een weekend met vlucht en hotel in Newcastle op circa 150,- per persoon (kinderen krijgen vaak korting of kunnen gratis op de kamer slapen).

Eenmaal in Newcastle vind je trendy winkels, prachtige warenhuizen, gezellige pubs en hypermoderne cafe's. Zelfs het grootste winkelcentrum van Europa is hier te vinden, Eldon Square! Genoeg reden om jezelf samen met een vriendin, of lekker met je moeder, te trakteren op een girls weekend away!

Tip: nog veel meer leuke weekendjes naar Norwich, Cambridge, Londen en meer - voordelig!

Newcastle staat synoniem voor een leuk weekendje shoppen, maar wist je dat er nog veel meer leuke Engelse steden zijn waar je voor een prikkie een weekendje of weekje naar toe kunt? Kijk zekers eens bij de aanbiedingen van Buro Scanbrit. Ze hebben niet alleen regelmatig leuke korte trips naar Newcastle, maar tijdens de kerstshop weken (van half november tot medio december) vaak ook kerstshop minicruises naar Londen voor een absolute bodemprijs (v.a. circa 99,-). Maar kijk ook eens bij hun korte trips naar romantische, historische Engelse steden als Norwich, Oxford of Cambridge. Aanrader!

Lees meer over korte vakanties naar Engeland.