De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

December de koudste maand is om te duiken in Egypte? Het zee water is dan 'maar' 20 graden!

Voorpret

Egypte ligt aan de Rode Zee. Kijk vast hier wat deze prachtige zee je allemaal te bieden heeft!

Egypte in december

Naar Egypte in december? Lees alles over reisaanbiedingen Egypte in december, het weer in Egypte en wat je er kunt doen in Egypte in december.

Gastvrij, traditioneel en prachtige badplaatsen: als je in december de zon op wilt zoeken dan is een vakantie in Egypte een logische keuze. Maak om het echte Egyptische leven te ontdekken eens een uitstapje naar het binnenland of boek zo'n heerlijke Nijlcruise voor een combinatie van zon & cultuur! 

Egypte december: vakantie aanbiedingen

Zin om in december de zon op te zoeken? Egypte in december is heerlijk toeven! Het is er dan veel minder druk en minder heet als in de zomer en vaak reis je voor mooie aanbiedingsprijzen naar Egypte in december. 

Voor de grootste keuze uit reizen naar Egypte ga je naar Sunweb. Van luxe Nijlcruises en 5* all in resort vakanties tot hotels met all-inclusive mogelijkheden! Prijsindicatie Egypte in december: Zo zit je al 8 dagen in een 4 sterren resort met zandstrand in Hurghada v.a. circa 450,- p.p. Ga je echt met kerst? Reken dan op een paar honderd euro extra voor deze reis.

De meeste reizen naar Egypte in december zijn in de eerste helft van de maand het goedkoopst. Ga je echt met kerst dan betaal je overal meer. Voor zonvakanties, maar ook cruises, culturele rondreizen, duik- en woestijnsafari's ga je naar Corendon.nl. Of check hieronder de actuele aanbiedingen voor een zonvakantie in de bekende badplaats Hurghada:

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Hurghada

Aangeraden bestemmingen voor winterzon in december

Zon, zee, strand - Je gaat naar Egypte in december voor zon & ontspanning. De populairste plaatsen voor een zon, zee, strand vakantie zijn Sharm el Sheikh en Hurghada. Sinds kort zijn echter Port Ghalib en Marsa Alam en trendy upcoming badplaatsen aan de zuid Egyptische kust! Je kunt hier prachtig duiken in de Rode Zee en watersporten.

Steden - Ook Cairo en Luxor zijn toeristische trekpleisters. In deze oude steden tref je schitterende gebouwen, sprookjesachtige citadels en kleurige markten vol specerijen en cultuur. Vanuit deze steden maak je makkelijk excursies naar de must sees van Egypte.

Cultuur - Een van de bekendste 7 wereldwonderen tref je in Egypte: de piramides van Gizeh. Daarnaast zijn de tempel van Karnak, Koningsvallei en Aswan belangrijke bezienswaardig- heden. Veel van deze historic sights staan ook op de wereld erfgoedlijst van UNESCO.

Nijlcruise - Nijlcruises worden al jaren veel gedaan in Egypte. Luxe schepen brengen je van Luxor naar cultureel Aswan in het zuiden van Egypte. Meer Nijlcruise info & reisaanbieders

Excursies in Egypte!

Ben je maar kort in Egypte en wil je niet te lang zoeken naar een excursie? Lees hier dan alvast alles over excursies vanuit Cairo en excursies vanuit Luxor. Van musea met Egyptische oudheden tot dagtrips en spannende woestijntochten...

Meer vakantie in december tips!

Blader voor nog veel meer tips door onze Egypte reisgids! Of bekijk andere tips voor een fijne zonvakantie in december, bijvoorbeeld: Gran Canaria, Curacao of Florida.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews