De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

je in Florida super voordelig kunt shoppen? De mooiste merken voor een prikkie! Pak tijdens je Florida december trip dan ook zeker een paar Shopping Malls mee nu de dollar zo gunstig staat!

Voorpret

Florida is in december gemiddeld 20 graden warmer dan in Nederland en kent 7 zonuren per dag (een gemiddelde dag in december heeft 1 uur zon per dag).

Florida in December

Naar Florida in december? Florida is heerlijk deze tijd van het jaar! Niet de drukte en hitte van de zomer, maar gewoon genieten van prachtige stranden, een heerlijk zonnetje, geweldige natuur, steden, pretparken en nog zoveel meer!

In deze Florida december special lees je alles over het weer en de temperatuur in Florida, wat er te doen is tijdens een vakantie in Florida in december, en tref je een overzicht van reisorganisaties met aanbiedingen voor vakanties naar Florida in december!

Florida december: heerlijk weer en goedkoop!

De beste tijd om de stranden van Florida te bezoeken zijn de maanden december t/m mei. Dan is het in het zuiden van Florida een aangename 17 tot 24 graden, een groot contrast met onze winter!

Naar Florida in december? Check dan zeker:

  • Een super site voor wie zeker wil weten dat hij of zij lekker weer heeft op vakantie is www.waarschijntdezonwel.nl. En natuurlijk laten ze ook reizen naar Florida (Miami) zien in hun overzicht . Maar je treft er ook  een overzicht van het klimaat. Valt het tegen (maar dat doet het in december zeker niet) dan kan je reizen naar Florida met andere bestemmingen vergelijken op basis van prijs + temperatuur. Hier staan alle zonvakantie december tips.
  • Handig is ook de website van Amerika specialist UStravel. Je kan er je camperhuur regelen, maar ook treintickets en ze verhuren prachtige villa's in Florida.  
Op zoek naar goedkope vliegtickets
December is een maand waarin het belangrijk is vliegtickets goed te vergelijken. In het naseizoen boek je al een ticket Orlando v.a. 490,- maar rond de feestdagen zijn vliegtickets vaak erg duur. Toch zijn er een aantal handigheidjes waardoor je je vliegtickets goedkoper boekt. Lees onze tips voor vliegreizen naar Florida in o.a. december..

Via de onderstaande websites tref je aantrekkelijk geprijsde vakanties en last minute reizen naar Florida. Reken in de kerstvakantie wel op hogere prijzen (maar dat is overal zo).

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Miami

Florida in december met kids

Fun4kids in Orlando
Ben je van plan in december naar Florida te reizen met kids? Dan is Orlando the place to be! Een bezoekje aan pretparken zoals Disneyworld, Seaworld en Universal mag niet ontbreken. Het is helaas vervelend maar waar: de parken zijn duur.. Daarom hebben wij er een sport van gemaakt om te ontdekken hoe je het meeste uit je vakantie in Orlando kunt halen met een klein budget, lees hier meer over Orlando en onze budgetips!

Meer cruises? Cruise met ons mee door de Caribbean

Hoe zijn het weer en de temperatuur in december?

Het weer in Florida is in december is heerlijk! Bij 17-24 graden in het zuiden is het niet te heet waardoor je een hoop kan ondernemen. Toeristische hotspots als Miami en de Florida Keys zijn in de wintermaanden ook nog eens een stuk rustiger dan in de zomer. Ook in de Everglades is het in december goed toeven. Het is er koeler en droger dan in de zomer waardoor je geen last hebt van muggen. Rond de pretparken in Orlando kan je rekenen op een heerlijk 21 graden! Hoe verder noordelijk je zit in Florida, des te koeler het wordt. In plaatsen als Tallahassee kan het zelfs koud aanvoelen bij 14 graden.

Top 2 reisorganisaties

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews