De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Seaworld Orlando is het 12e best bezochte pretpark in de wereld!

Voorpret

Bekijk hier alvast een filmpje van het waterpark Aquatica dat onderdeel is van SeaWorld!

Seaworld Orlando

Seaworld Orlando
Seaworld Orlando in Orlando Florida is een bijzonder attractiepark snnex dolfinarium dat je echt bezoeken tijdens je vakantie in Orlando

In Seaworld Orlando zie je shows met zeeleeuwen, orka's en andere zeedieren, maar je maakt ook ritjes in achtbanen en je kunt dolfijnen bekijken! Dolphin Nursery is onze favoriete attractie. Hier zijn dolfijnen met hun pasgeboren kalfjes te zien!

Heb je altijd al zelf met dolfijnen willen zwemmen? Ga dan naar Discovery Cove Orlando, het park dat tegenover Sea world Orlando ligt. Een unieke ervaring!

De grote ster van Seaworld Orlando

In Seaworld Orlando zijn veel verschillende zeedieren te bewonderen. Zo kun je een erg grappige show met zeeleeuwen, otters en walrussen bekijken. Maar ook Blue Horizons is een hele leuke show met dolfijnen, vogels en stuntmannen. Het echte hoogtepunt van SeaWorld Orlando is de show van orka Shamu!

Shamu is niet alleen in Florida maar echt in heel Amerika een ster. Veel mensen komen speciaal naar Sea world om hem te zien optreden! 

Maar er zijn nog veel meer leuke shows. Koekiemonster en alle andere vrienden van Sesamstraat zijn bijvoorbeeld ook aanwezig in SeaWorld Orlando in een leuke musical.

De achtbanen van Sea world Orlando

De spannenste achtbaan van Seaworld Orlando is Kraken. Deze achtbaan is door liefhebbers uitgekozen als een van de tien leukste achtbanen in de wereld! Ook Journey to Atlantis is een ‘spetterende' attractie, want droog kom je er niet uit!

Zwemmen met dolfijnen in Sea world Florida

Een unieke ervaring is een bezoek aan de Dolphin Cove, waar je zelf met dolfijnen kunt zwemmen. Misschien nog mooier is de Dolphin Nursery. Bij deze attractie zie je hoe dolfijnenmoeders hun jongen opvoeden en dingen leren. Het is echt geweldig om de kleintjes te zien, terwijl ze proberen te springen en spelen!

Enkele andere leuke attracties in Seaworld Orlando zijn de Penguin Encounter, waar je puinguins kunt bewonderen, de Shark Encounter, waar je over de geschiedenis van haaien leert en Turtle Point, waar 300 schildpadden leven die SeaWorld heeft gered!

Zelf nu ook wel zin in een frisse duik? Bezoek het Aquatica waterpark in SeaWorld Orlando, dat sinds maart 2008 geopend is.

Restaurants in Seaworld

Eten in SeaWorld Orlando is ook een groot feest. Er zijn verschillende dinnershows en je kunt zelfs samen met orka Shamu eten! Een erg leuk restaurant is Sharks Underwater Grill. In dit restaurant eet je erg lekkere gerechten, terwijl je je begeeft in een onderwaterwereld met meer dan 50 haaien!

Achter de schermen bij Seaworld!

Erg leuk is dat je achter de schermen kunt kijken van veel shows in SeaWorld Orlando. Je kunt hier zien hoe de dieren die in het park leven worden verzorgd en getraind. Ook zijn er verschillende speciale tours te doen voor groepen mensen.

Praktische informatie om Seaworld te bezoeken

Kijk voor meer informatie over entree, opneningstijden en toegangsprijzen op de website van Seaworld!

De hoofdingang van SeaWorld Orlando is op de Central Florida Parkway tussen International Drive en Sea Harbor Drive.

SeaWorld Orlando
7007 Sea Harbor Drive
Orlando Florida 

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews