De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Acteur Welsey Snipes is in Orlando geboren!

Voorpret

Combineer een bezoek aan Orlando met het prachtige natuurpark de Everglades en ontdek hier ook alle leuke dingen die je daar kunt doen!

Orlando budget tips

Goedkoop op vakantie naar Orlando? Een leuke vakantie in Orlando hoeft niet perse een vermogen te kosten mits je wat tijd in je research steekt. Start met onderstaande budget tips die je helpen Orlando goedkoop te ontdekken!

Goedkoop Orlando ontdekken? Disney Parkpassen!

Blijf je minimaal 2 dagen in Orlando en wil in ieder geval de Disney parken bezoeken? Dan kan je veel besparen door vooraf online Disney World tickets te bestellen. Zeker als je langer blijft en echt alle Disney parken goed wilt zien of meerdere pretparken wil bezoeken kan de besparing tot wel meer dan $100,- oplopen! 

Ook voor de Universal Parken zijn er speciale entree passen vooraf te bestellen die veel goedkoper zijn, zie meerdaagse Universal passen. Daarnaast tref je hier ook goedkope entreekaartjes naar de parken SeaWorld en het Kennedy Space Center!

Actuele ticket aanbiedingen voor Orlando

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop naar Orlando vliegen: fly drive vaak voordeliger!

Let goed op met het boeken van je vliegtickets naar Orlando. Als je ook iets van de omgeving wilt zien en van plan ben om lokaal een huurauto te regelen dan is het verstandig om nu al de prijzen van een fly drive naar Orlando te vergelijken met die van een retour Amsterdam - Orlando bij TUI. Op veel data bieden ze die vlucht + huurauto in Orlando aan voor prijzen die lager liggen dan de losse vluchtprijzen. En op andere betaal je maar een paar tientjes meer om je hele vakantie te kunnen genieten van je eigen huurauto.  Lees ook: tips om goedkope tickets naar Orlando te vinden.

Goedkoop door Orlando reizen per I-RIDE Trolley

Tijdens je vakantie in Orlando heb je niet perse een auto nodig. Alle pretparken en andere grote attracties in Orlando zijn goed te bereiken met de I-RIDE Trolley. Je betaalt 1 dollar en wordt naar de attractie waar je heen wilt gebracht. De trolley rijdt elke dag van half 9 's ochtends tot 9 uur 's avonds. Als je in het hartje van Orlando op zoek bent naar vervoer, neem dan de gratis bus LYMMO!

Voordeligste periode voor een Orlando bezoek

Begin september en in november zijn de prijzen van veel attracties en hotels in Orlando vrij laag. Disney World biedt in die periode ook veel extra kortingen aan! Ook een voordeel van het laagseizoen: je staat niet zo lang in de rij bij de pretparken.

Ga je met kinderen naar Orlando en moet je dus wel in de schoolvakanties vliegen? Dan zijn er nog steeds "goedkope" reisdagen. Vluchten zijn meestal het goedkoopste op dinsdag t/m donderdag. Daarnaast kost vakantie in de eerste en laatste 2 weken van de zomervakantie in de regel bijna 30% minder dan de weken einde juli en begin augustus. Kies je reistijd dus bewust!

Gratis plezier in Orlando!

Downtown Disney is een prettige verrassing. Dit entertainment en winkel complex is gratis toegankelijk en je kunt er zelfs gratis parkeren. Kinderen kunnen zich hier uren amuseren in de mega Lego winkel waar je ook mag bouwen en bijna iedere dag zijn er gratis optredens of concerten in Downtown Disney. Ook het vergelijkbare Universal city walk is gratis toegankelijk en erg aardig om even een uurtje door te brengen!

Een echte must see en helemaal gratis is de parade van de Peabody eendjes over de rode loper naar hun koninklijke Eenden fontein in het Peabody Orlando hotel.

Budget hotel deals in Orlando

Hotels net buiten de pretparken zijn in de regel goedkoper dan die in het park zelf. Tip: Wil je logeren in Disney World? Als je in een hotel in een pretpark wilt verblijven, heeft dat ook zijn voordelen. Een kamer in de luxe Disneyhotels zijn wat duurder maar meestal wel berekend op 4 personen!

De kamers zijn berekend op 4 personen (2 dubbele bedden - komt neer op 36,50 p.p.p.n). Gasten van de Walt Disney World Resorts mogen langer in het park blijven tijdens de magische uren. Het park gaat dan een uur eerder open en blijft soms wel 3 uur langer open!

Voor wie een voordelige all-in reis naar Orlando zoekt heeft Prijsvrij mooie vakantie tips en aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een fijn hotel met zwembad en vlucht anaf circa  850,-.

Lekker en voor weinig uit eten in Orlando?

In de pretparken in Orlando betaal je bakken met geld voor een maaltijd. Tip: ga s'ochtends naar de supermarkt en neem lekkers, een fles water en broodjes mee!

Buiten de parken is uit eten in Orlando gemiddeld genomen heel betaalbaar. In een leuke 'diner' eet je een goede steak met salade en friet vaak onder de 10,-.

Aanrader: Kids eat free pass Orlando! Voor nog geen 20,- kan je een Kids Eat free pas bij de lokale VVV kopen. Daarmee kunnen kinderen tijdens je verblijf in Orlando gratis eten in maar liefst 125 restaurants!

Koop een Disney beker

Handig: als je een beker voor 12 dollar koopt in Disney World, kun je die tijdens je gehele verblijf onbeperkt bijvullen met fris of koffie!

Meer Orlando, Florida & Amerika budget tips

Ga je tijdens jouw vakantie in Florida ook naar Miami lees dan ook de Miami budget tips & de Florida budget tips! Kijk voor info over voordelig rondreizen  per auto, camper of trein, goedkoop de nationale parken bezoeken en veel meer bij de Amerika budget tips.

Actuele ticket aanbiedingen voor Orlando

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews