De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Walt Disney World Resort Orlando opende al in 1971 de deuren voor het publiek in Florida!

Voorpret

Nog even sparen voor vakantie in Disney Florida? Ga alvast een weekendje voorproeven in Disney Paris!

Walt Disney World

Walt Disney World

Walt Disney World Orlando of kortweg Disney Orlando in Florida is het grootste en leukste pretpark van Amerika! In Disney Orlando tref je 4 verschillende attractieparken, 2 waterparken, meerdere golfbanen en meer dan 20 hotels en resorts!

Droom je al een tijdje van een vakantie in Disney Florida? Deze Orlando reisgids zit bomvol tips om het meeste uit je vakantie in Walt Disney World Orlando te halen!

Disney Orlando met korting bezoeken

Entree voor de Disney themaparken kost circa $ 110,- per dag. Veel Walt Disney World bezoekers combineren een dagje Disney vanuit hun vakantie in Miami. In dat geval is het gunstig om je trip alvast vanuit huis te regelen. Bij Musement bestel je namelijk online Walt Disney World Parkpassen: deze entree kaarten zijn je toegangstickets tot een van de zes Walt Disney World parken & zorgen voor touringcar transfers van en naar je hotel.

Opgeteld bespaar je hiermee al snel 60,- tot 140,- op entree- en reiskosten want de kosten van losse tickets lopen i.c.m. de kosten van een huurauto (huur, benzine, parkeren), een bus-, trein- of taxirit heel snel op! 

Disney Florida - Walt Disney's Magic Kingdom

Magic Kingdom is het oudste park van de attractieparken in Disney World Orlando. Als je Disneyland Parijs al eens bezocht hebt, zal de indeling van het Magic Kingdom in Disney World Orlando geen verrassing zijn, maar er zijn wel tientallen attracties, die in Parijs (nog) niet te vinden zijn! De middagparade staat in het teken van de schepper van Disney World, Walt Disney, en is erg speciaal.

Tip: als je in rust van het Magic Kingdom wilt genieten ga dan 's avonds naar het park. Nog een tip voor ouders met kleine kinderen: In het Magic Kingdom en de andere parken van Disney World Florida kan je wandelwagentjes huren.

Hollywood studios Walt Disney World

Dit park in Walt Disney World, namelijk Disney's Hollywood Studios herbergt een aantal bijzonder leuke en spannende attracties voor echte filmfans! Bekijk verschillende stuntshows, zie hoe de Indiana Jones films worden gemaakt en maak een ritje in de spannende Rock 'n Roller Coaster. In de kerstperiode is er elke avond een legendarische kerstlichtjes show in dit deel van Disney Florida!

Walt Disney's Animal Kingdom

Animal Kingdom is het nieuwste en grootste park in Walt Disney World Orlando. Het is geen dierentuin, maar een attractiepark. Zo race je in Expedition Everest langs ijsbergen en kom je oog in oog te staan met een sneeuwman!

Maar in Disney's Animal Kingdom kun je natuurlijk ook dieren bewonderen! Je kunt teruggaan in de tijd en dinosaurussen bekijken, maar ook een jeepsafari langs wilde dieren maken en er zijn musicals te zien! De beste dag om Animal Kingdom te bezoeken, volgens Disney World Florida, is donderdag.

De waterparken bij Disney Orlando

In Disney World Orlando kun je ook zwemmen! Er zijn 2 waterparken in Disney World waar je je uren kunt vermaken. De parken Dinsey's Blizzard Beach en Disney's Typhoon Lagoon zijn leuk voor zowel jongere als oudere kinderen. Roetjs naar beneden in snelle glijbanen, laat je meevoeren in een band door Blizzard Beach of leer surfen in de Typhoon Lagoon van Disney Orlando!

Downtown Disney Orlando

Downtown Disney is een shopping- en uitgaanscentrum met onder andere de grootste Disneywinkel ter wereld! In Downtown Disney tref je ook Disney Quest, de Disneywereld van virtuele verrassingen en Pleasure Island. Hier is iedere avond vuurwerk!

Bezoek ook het leuke dorpje Celebration vlakbij Disney World Orlando. Disney heeft dit dorpje nagebouwd als dorp uit het Amerika uit de jaren 50.

Praktische info om Disney Orlando te bezoeken

Wil je logeren in Walt Disney World Orlando? Bij TUI.nl Reizen kan je zelf je reis naar Disney World Orlando boeken. Kies voor een goedkope fly & drive Orlando en breng zelf een bezoekje aan Disney World of boek één van de vele hotels in of nabij Disney World incl. directe vlucht per TUIfly soms al vanaf 500 - 600 euro p.p.!

Volgens Disney zelf is dinsdag de rustigste dag en dus de beste dag om Disney World te bezoeken.

Trouwen als een echte prinses in Disney World

Droomde jij altijd al van een sprookjeshuwelijk? Dan kan je die droom werkelijkheid laten worden. Het is sinds kort mogelijk om te trouwen in Disneyland. Voor bruiloften kan The East Plaza Garden in Disneyland worden afgehuurd. De tuin staat vol met mooie bloemen en is dan ook de mooiste locatie in Disneyland voor een magische bruiloft. Je kunt er zelfs voor kiezen om geheel in stijl te arriveren in de glazen koets van Cinderella!

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews