De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Door de lage dollar koers is het voor ons nu erg voordelig inslaan in Miami. Op Amerikaanse designerkleding en labels zoals Polo en Calvin Klein bespaar je al snel 50%!

Voorpret

Shopping Mall Bayside is de nr. 1 meest bezochte toeristische plek in Miami en de nr. 5 trekpleister van de wereld. Het winkelcentrum telt maar liefst meer dan 150 winkels! Victoria Secret, Brookstone, Guess en nog veel meer!

Shopping Malls Miami

Shopping Malls Miami

Miami is een walhalla voor shoppers! In de gigantische overdekte shopping malls kun je voor een leuke prijs kleding kopen, in een van de honderden winkels.

Benieuwd naar de adressen voor een shop till you drop ervaring? Hieronder een overzicht met enkele van de belangrijkste malls in Miami!

Shopping Malls Miami > The Falls

The Falls is één van de grootste niet-overdekte complexen waar je kunt winkelen, dineren en vermaakt kunt worden. In de meer dan 100 winkels, waaronder warenhuizen als Bloomingdale’s en Macy’s, kom je ogen te kort!

The Falls, 8888 SW 136 Street, Miami.

Shopping Malls Miami > Bayside Marketplace

Bayside Marketplace is een populaire winkelbestemming voor cruisepassagiers en dagjesmensen. Je kunt hier naar hartenlust winkelen in de vele winkels. Vanaf de pier heb je een schitterend uitzicht over Biscayne Bay.

Bayside Marketplace, 401 Biscayne Blvd., Miami.

Shopping Malls Miami > Bal Harbour Shops

Bal Harbour Shops is de eerste high fashion mall ter wereld en wordt ook wel het ‘’shopping hall of fame’’ genoemd. Je kunt hier winkelen in meer dan honderd exclusieve winkels van merken als Prada, Cartier, Louis Vuitton en Robbert Cavalli. Dit is het antwoord van Miami op de Champs Elysées in Parijs.

Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, Bal Harbour.

Shopping Malls Miami > Aventura Mall

Aventura Mall is het grootste overdekte winkelcentrum van Florida. In de meer dan 250 winkels, die zijn verdeeld over drie verdiepingen, kun je in meer dan 250 winkels de beste koopjes vinden. Van warenhuizen als Bloomingdale’s tot boetieken van Guess en Oilily. Alles vind je hier onder één dak.

Aventura Mall, 19501 Biscayne Blvd, Aventura.

Shopping Malls Miami > Sawgrass Mills

Bij Sawgrass Mills vind je goedkopere designkleding in één van de outlets. Deze mall bestaat uit meer dan 350 winkels! Bekende Amerikaanse winkelketens als The Gap, Nordstrom en Sacks Fifth Avenue zijn hier vertegenwoordigd. Ook Burberry, Ralph Lauren en Hugo Boss zijn hier gevestigd.

Sawgrass Mills, 12801 West Sunrise Blvd, Sunrise.
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews