De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Goedkope vliegtickets naar Miami

Op zoek naar de goedkoopste of meest comfortabele manier om naar Miami te vliegen? Hier geven wij jou een overzicht van de meest aantrekkelijke aanbiedingen, informatie over de vluchten vanuit Amsterdam naar Miami en tips waar en hoe je snel de goedkoopste vliegtickets Miami kunt vinden!

Prachtige witte zandstranden met kenmerkende knalroze badmeester huisjes, een helder blauwe zee, bijna altijd  schijnende zon en zeer divers uitgaansleven zijn kenmerkend voor Miami. Voor wie voordelig naar deze hippe stad in het Zuiden van de USA wil vliegen hebben wij de nodige tips!

Goedkope vliegtickets Miami? Vlucht met hotel vaak voordeliger!

Voor wie echt een los ticket zoekt staat hieronder de top 3 met actuele aanbiedingen. Maar indien je van plan bent ook echt vakantie in Miami of Miami Beach te vieren ben je vaak nog voordeliger uit door je hotel + vlucht naar Miami ineens te boeken! Check dan onze vakantie Miami tips voor het overzicht met de beste reisorganisaties en kijk ook zeker bij de Miami Citytrips van TUI. Door je vlucht naar Miami + je hotel samen te boeken, kan je flink besparen!

Actuele ticket aanbiedingen voor Miami

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Welke airlines vliegen vanaf Amsterdam naar Miami?

Als je een directe vlucht naar Miami hebt geboekt is het vanaf Amsterdam is het circa 9 uur vliegen. Op dit moment kan je met twee Nederlandse airlines naar Miami vliegen (beiden vliegen Amsterdam - Miami):

  • KLM die de vluchten naar Miami overgenomen heeft van Martinair.
  • TUIfly bij de eigen Airline van TUI.nl en Holland International kan je ook direct en heel goedkoop vliegtickets Miami boeken. 


De Amerikaanse airlines hebben soms nog goedkopere tickets Miami

Bij bekende vliegticket experts als Vliegtickets.nl kan je snel zien of Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen als Delta, Continental of United airlines in jouw reisperiode misschien nog betere aanbiedingen hebben om naar Miami te vliegen.

Goedkoop naar Miami + New York

Een stedentrip naar de stad aller steden combineren met een week zon, zee strand in bruisend Miami Beach? Dat is toch een geweldige combinatie en als je het goed uitzoekt niet zo kostbaar als je denkt. O.a. bij World Ticket Center kan je voordelig een combinatie vliegticket Miami - NY boeken, om zo deze twee bestemmingen in 1 vakantie te bezoeken (v.a. circa 600,-).

Handig: cheap tickets alert service!

Ben je flexibel met je reisdata of vlieg je regelmatig naar Miami? Op vliegen naar Miami kan je gratis een flight alert aanmaken die het je laat weten als de prijzen voor vliegtickets Miami onder het door jou gewenste nivo zakken!

Naar Miami met meer beenruimte?

Zowel bij TUIfly als KLM kan je tegenwoordig goedkoop ruimer zitten door extra beenruimte bij te boeken. De verschillen in prijs en service zijn echter fors. Bekijk het comfort class TUIfly versus KLM vergelijk. Ook handig: online reisbureau Tix.nl waar je niet alleen de prijzen maar ook de beenruimte van alle luchtvaartmaatschappijen die naar zonnig Florida vliegen kunt vergelijken.

Amsterdam Miami of ....

Als je vanuit Miami ook een bezoekje aan Orlando wilt brengen dan is het zeker een overweging tickets Orlando te boeken i.p.v. tickets Miami. Vrijwel alle vluchten naar Miami hebben namelijk een tussenstop, maar naar Orlando kan je goedkoop direct vliegen vanaf Amsterdam met TUIfly.

Ook zijn vliegtickets Amsterdam Miami soms duurder dan vluchten Dusseldorf Miami of Brussel Miami. World Ticket Center maakt het extra makkelijk dit te vergelijken, ze vragen je automatisch na je zoekopdracht of je ook de tarieven vanaf andere luchthavens wilt zien! 

Wel of niet lastminute boeken?

Zoek je een vliegreis voor het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan is er kans op een gunstige last minute aanbieding. Vergelijk lastminute vliegtickets Miami ook altijd met het lastminute Miami vakantie aanbod inclusief vlucht. Meer info: lastminute deals Miami.

Kies voor doordeweekse vluchtdagen

Vliegtickets waarvan de vlucht heen en doordeweeks valt en dan met name vliegreizen met vertrek op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan vliegtickets naar Miami met vertrek in het weekend.

De luchthaven van Miami

Miami heeft een internationale luchthaven, Miami International Airport. Het vliegveld ligt 14 kilometer ten noordwesten van de stad.

Auto huren op de luchthaven van Miami De luchthaven van Miami is niet de beste plek om spontaan een huurauto op te pikken. Soms is het handiger om alvast van te voren je auto te huren of te reserveren. Dit kan heel goed bij Alamo autoverhuur. Bij Alamo kan je als ophaal locatie en inlever locatie Miami Airport kunt kiezen.

Miami transfer per bus Er vertrekken vanaf het vliegveld diverse bussen richting Miami. Ook is er een speciale bus op het vliegveld die je naar Florida Keys brengt.

Miami transfer per trein Vanaf Miami Airport rijdt er een speciale MetroBus naar het treinstation, dat oostelijk van de terminal gesitueerd is. Vanaf hier kun je met de trein naar Palm Beach en Broward.

Miami transfer per taxi Bij de luchthaven van Miami zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de transfer naar je bestemming ongeveer gaat kosten! Ter indicatie: een transfer naar Miami Beach kost circa $ 25,- a $ 30,-. 

Andere luchthavens in Florida Soms is vliegen op andere luchthavens gunstiger. Hier tref je meer info voor vliegen naar Florida.

Actuele ticket aanbiedingen voor Miami

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
TUIfly.nl € 15,00 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 januari 2018
0
shares