De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

KLM Economy Comfort

KLM Economy Comfort

KLM Economy Plus is een nieuwe klasse onder de naam KLM Economy Comfort, tussen economy en business in. Deze Premium Economy is een uitkomst voor iedereen die hecht aan beenruimte, maar geen business class tarieven wil betalen!

Hier lees je alles over KLM Economy Comfort en kan je alternatieve opties, zoals de TUIfly Comfort Class met de  KLM Economy Comfort vergelijken.

KLM Economy Plus. Meer ruimte in KLM Economy Comfort!

Na Martinair en TUIfly heeft nu ook KLM een nieuwe tussenklasse, de KLM Economy Comfort. Met dit product speelt KLM in op de wens van veel reizigers naar meer zitcomfort op lange vluchten, maar dan zonder de fratsen die het bussiness class vliegen zo duur maken.

De belangrijkste voordelen van de KLM Economy Comfort zijn dan ook meer beenruimte (+ 10 centimer!) en een comfortabeler stoel. Economy Comfort stoelen kunnen namelijk ook verder naar achteren, wat natuurlijk met name op nachtvluchten prettig is. 

Economy Plus KLM: feitelijk geen aparte klasse.

Een groot verschil t.o.v. de TUIfly Comfort Class is dat de KLM Economy Plus feitelijk geen aparte klasse is. Je reist in dezelfde cabine als de economy passagiers, op meer beenruimte en zitcomfort na is de service volledig gelijk aan die van de KLM Economy Class.

Reserveren KLM Economy Comfort

De upgrade prijs voor vliegen in KLM Economy Comfort is 80,- tot 150,- per enkele reis, afhankelijk van het totale aantal vluchtkilometers. Een upgrade reserveren kan op de website van KLM.

Economy Comfort KLM: gratis voor frequent flyer!

KLM heeft aangegeven dat frequent flyers gratis upgrades naar de Economy Comfort krijgen. Dit kan via 'manage my booking' op de KLM site of bij het online inchecken meteen worden geregeld:

  • Gratis upgrade voor Flying Blue Platina leden
  • Gratis updgrade voor iedereen met een (duur) full flex Economy Class ticket.
  • Flying Blue Gold leden krijgen 50% korting en Flying Blue Silver leden 25%.

De KLM Comfort Class of toch ........

Wil je naar New York, een andere grote stad in Amerika of Canada, Bali, Bangkok of Australie vliegen? KLM is de enige Nederlandse maatschappij met een premium economy comfort service naar deze bestemmingen.

Martinair stopt helaas in 2011 met al haar vluchten. Maar voor vluchten naar Cuba heeft TUIfly een goed en relatief voordelig alternatief voor de KLM economy comfort propositie. Ook voor vliegen naar Bonaire heb je een alternatieve keuze en wel de comfort class van TUIfly. Ook voor 'Comfort Class' naar Curacao of Cancun vliegen kan je zowel uit TUIfly of de nieuwe KLM Comfort Class kiezen.

Bekijk ook:

- vergelijk voor / nadelen van de Comfort Class services.

- top 15 vliegtickets aanbiedingen van deze week

- www.klm.nl

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews