De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Capoeira is (na voetbal) volkssport nummer 2 in Brazilie.

Voorpret

Voor wie rond wil reizen door Brazilie is de Airpass Brazilie superhandig.

Vliegtickets Brazilie

Goedkope vliegtickets Brazilie boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Brazilie aanbod, info m.b.t. de KLM en TUIfly vluchten naar Brazilie vanaf Amsterdam, tips voor goedkoop vliegen naar Brazilie, om binnenlandse vluchten te boeken en om aanbiedingen van vliegtickets Brazilie snel te vergelijken!

Goedkope vliegtickets Brazilie: 5 handige tips

Naar Brazilië vliegen duurt circa 11 tot 15 uur vanaf Schiphol, afhankelijk van je bestemming in Brazilië. Als je alle actuele tarieven voor tickets van de diverse luchtvaartmaatschappijen wilt vergelijken dan is vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl/brazilie handig. Deze site vergelijkt ticket aanbiedingen van lijndiensten als KLM die naar o.a. Rio de Janeiro en Sao Paulo vliegen met voordelige low cost alternatieven naar Fortazela of Natal.

Weet jij al waar je naartoe wil vliegen dan heb je wellicht wat aan onze tips om de goedkoopste tickets naar Rio de Janeiro of Sao Paulo te vinden.

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Tickets naar Brazilie? Vliegen op .....

In de regel is het zo dat als je met een charter naar Brazilie wilt vliegen, een vliegticket met doordeweeks vertrek en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag of donderdag vaak goedkoper zijn dan een ticket met vertrek in het weekend! KLM tickets naar Brazilië zijn vaak juist goedkoper met vertrek rond het weekend - zeker als je naar een bestemming met redelijk wat zakelijk verkeer als Rio de Janeiro vliegt.

Goedkope vluchten naar Brazilie boek je op ...

De meeste airlines introduceren ticket aanbiedingen in de ochtend of aan het einde van de middag / begin van de avond. Omdat de meeste ticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste tijdstippen om op zoek te gaan naar goedkope tickets naar Brazilië.

De laagste prijs? Gratis cheap tickets Flight Alert

Als je er juist vroeg bij bent en dus alle tijd hebt om het aanbod goed in kaart te brengen dan heeft de website www.vliegennaar.nl een handige cheap flight alert-service. Je geeft aan naar welke bestemming je wilt vliegen en wat je max. prijs is, vervolgens krijg je automatisch een mailtje als een airline een passende vliegticket Brazilie aanbieding heeft!

Vliegen naar Brazilie, lastminute of juist niet?

Last minute tickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakantie naar Brazilië vliegen? Goedkope tickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste tickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht. Als je goedkoop lastminute wilt reizen is het vaak gunstiger je hotel + vlucht of een lastminute rondreis te boeken via een reisspecialist.

Het voordeligst vlieg je vanaf ...

Woon je vlakbij de grens of rijdt jouw auto graag een stukje? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets aanbiedingen voor vluchten naar Brazilië met vertrek vanaf Rotterdam, Düsseldorf of Eindhoven. Het scheelt vaak toch tienstjes!

Besparen op je vakantie naar Brazilie: vliegticket + hotel

Soms is het goedkoper om ticket en hotel samen te boeken. Ook voor een vakantie aan het strand of een rondreis is door Brazilië is het nuttig bewust een afweging te maken. Een leuke tip is het Amerikaanse Expedia. Hier kan je zelf je reis naar Brazilië samenstellen door goedkope vliegtickets met hotel of auto naar vrije keuze te combineren.

Bellen? Nee: online boeken is goedkoper!

Regel zelf het boeken van je vliegticket Brazilië en boek deze bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 45,- euro per vliegticket!

Binnenlandse vluchten: Airpass

De afstanden binnen Brazilië zijn groot en niet alle wegen zijn even goed begaanbaar. Wil je rondreizen binnen dit land en verwacht je drie of meer binnenlandse vluchten te maken? Dan is een airpass voor binnenlandse vluchten gunstig. Meer info: Brazilie Airpass.  

Meer ruimte: goedkoop upgraden

Vlieg jij graag met meer beenruimte? Een goed alternatief voor business class vliegen zijn de TUIfly comfort class of de nieuwe KLM economy plus. Beiden bieden meer comfort voor een kleine(re) toeslag op je economy ticket.

Low budget tickets gevonden; en nu...?

Ook de vakantie zelf in Brazilië een beetje low budget houden! Wij hebben hiervoor een aantal tips voor je op een rijtje gezet: waar slaap je goedkoop, hoe reis je goedkoop rond in Brazilië, wat kost een biertje en hoeveel ben je kwijt voor een maaltijd. Lees dit en meer in onze Brazilië budget tips.

Luchthavens en transfers

Brazilië is een groot land en iedere regio heeft zijn eigen  luchthavens. De grootste luchthavens zijn die van Sao Paolo, Brasilia en Rio de Janeiro.

Transfer per taxi
Bij alle luchthavens in Brazilië zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de rit gaat kosten. Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je met de taxi onderhandelen over de prijs.

Transfer per bus
Vanaf de diverse luchthavens vertrekken shuttlebussen en openbare bussen die direct naar het centrum en/of de grootste hotels in de steden gaan.

Autohuur Brazilië
Op de luchthavens in Brazilië tref je meestal de bekende  grote aanbieders voor een huurauto. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews