De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De TUIfly Comfort Class, bij de meeste Nederlanders bekend als de Arkefly Comfort Class, is beschikbaar op intercontinentale en Europese vluchten van TUI met de Boeings 767-300ER.

Voorpret

Lees alvast alle over je volgende vakantiebestemming!

TUIfly Comfort Class

TUIfly Comfort Class

De TUIfly Comfort Class passagier heeft maar liefst 8 cm meer beenruimte dan de passagier in de Economy Class. Hier lees je alles over de voor- en nadelen van de TUIfly Comfort Class en vergelijken we comfort class vliegen met TUIfly met soortgelijke klassen zoals de KLM Comfort Class.

TUIfly Comfort Class - beenruimte + 8 cm!

In vergelijk met de TUIfly Economy Class biedt de TUIfly Comfort Class 8 cm meer beenruimte oftwel gemiddeld 84 cm beenruimte per passagier.

Alle comfort class passagiers ontvangen een gratis koptelefoon om het entertainment te volgen en op langere vluchten zijn er nog meer aardige extra's: o.a. 35 kg bagage i.p.v. 25, een gratis drankje bij de maaltijd en op nachtvluchten een gratis Comfort Class verzorgingssetje. Maar het moge duidelijk zijn dat de extra beenruimte de belangrijkste reden is om Comfort Class te vliegen.

Comfort Class TUIfly: upgrade fee

Op kortere Europese vluchten kan je al voor een upgrade fee v.a. 15,- enkele reis comfort class vliegen met TUIfly. Op intercontinentale vluchten ligt de upgrade fee meestal ergens tussen de 50,- en 125,-.

De meerprijs van de TUIfly Comfort Class staat niet vast zoals bij Martinair, maar is afhankelijk van de vraag. Buiten de schoolvakanties om kan je de Comfort Class vaak relatief voordelig bijboeken. In het hoogseizoen is de TUIfly Comfort Class weer duurder.

Comfort class TUIfly versus...

Van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen is TUIfly de enige met een comfort class op Europese bestemmingen. Ook naar Fortaleza en Natal in Brazilie, Hurghada, Luxor en Sharm el Sheik in Egypte, Banjul in Gambia, Aquaba in Jordanie, Holguin op Cuba, Jamaica, de Kaapverdische eilanden, Nepal en Tunesie is TUIfly de enige airline met een Comfort Class service.   

Voor vluchten naar Mombasa in Kenia  en vluchten naar Aruba is het slim de TUIfly Comfort Class met de Comfort Class van Martinair te vergelijken. Voor Bonaire kan je voor meer beenruimte kiezen uit TUIfly en de nieuwe KLM Economy Plus. En tot slot heb je voor 'Comfort Class' vluchten naar Curacao en Cancun in Mexico zowel de keuze uit Martinair, de nieuwe KLM service als de TUIfly Comfort Class.

Bekijk ook:

- vergelijk voor / nadelen van de Comfort Class services.

- top 15 vliegtickets aanbiedingen van deze week

- www.TUIfly 

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews