De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wil je rondreizen door Cuba, kijk dan niet alleen naar de vliegtickets tarieven Havana: soms kan je goedkoper naar Varadero vliegen: dan begin en eindig je gewoon met een paar dagen aan het strand!

Voorpret

Lees de romans van Hemingway! Deze beroemde schrijver heeft jarenlang op Cuba gewoond en door zijn boeken krijg je vast een korte impressie van het land!

Vliegtickets Cuba

Vliegtickets Cuba

Goedkope vliegtickets Cuba boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Cuba aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, 6 tips voor goedkoop vliegen naar Havana, Holguin of Varadero in Cuba en een overzicht met airlines die naar Cuba vliegen om de aanbiedingen voor vliegtickets Cuba snel te vergelijken.

Vliegen Cuba en vliegtickets Cuba aanbod

De vlucht naar Cuba vanaf Schiphol of Brussel duurt afhankelijk van je bestemming circa 10 tot 12 uur. Vanaf Amsterdam kan je naar Cuba vliegen met:

Soms hebben buitenlandse luchtvaartmaatschappijen de goedkoopste vliegticket Cuba aanbiedingen. Of dit speelt in jouw reisperiode kan je snel checken bij een groot online vliegticket reisbureau als Tix.nl

Goedkoop vliegticket Cuba > tip 1

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Cuba, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkope vliegtickets Cuba > tip 2

Heb je een vakantie naar Cuba in gedachten, dan vlieg je waarschijnlijk naar Havana of Varadero. Vliegen naar Varadero is overigens meestal goedkoper dan naar Havana! Je kun op beide luchthavens een auto huren. Vlieg je vanaf Havana verder dan kun je in een hotel in de buurt overnachten. Als je naar Pinar del Rio wilt reizen of echt een citytrip Havana op de planning hebt staan dan tref je hier specifieke Havana vliegticket tips.

Goedkoop vliegen Cuba? Soms is een pakket voordeliger

Wist je dat een pakketreis naar Cuba is sommige gevallen goedkoper is dan een los vliegticket? Zeker als je van plan bent aan het strand te verblijven in de buurt van Varadero of Holguin is een pakketreis (vlucht + hotel) vaak goedkoper. Als je echt alleen op zoek bent naar een vliegticket kun je het zelfs nog overwegen (wie zegt dat je er per se moet slapen??). Kijk voor een voordelige pakketreis zeker bij TUI.nl Reizen. Deze touroperator vliegt met de eigen airline TUIfly, waardoor ze vaak hele scherpe aanbiedingen naar Cuba aanbieden. Aanrader!

Goedkope vliegtickets Cuba > tip 4

De meeste airlines introduceren aanbiedingen voor vliegtickets op doordeweekse dagen en vooral op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste aanbiedingen beperkt beschikbaar zijn, zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Cuba!

Goedkope vluchten Cuba? Last minute of juist niet?

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties naar Cuba vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden van tevoren boeken!

Wil je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november naar Cuba vliegen? Dan kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding.

Cheap tickets Cuba tip: bepaal zelf je max. prijs!

Op de site Vliegennaar.nl kan je niet alleen de tarieven voor  voor vliegen naar Cuba vergelijken, maar ook gebruik maken van een cheap flight alert service. Je geeft zelf aan hoeveel je maximaal voor je tickets wilt betalen. Als er een passende aanbieding is dan krijg je automatisch bericht.

Comfortabel naar Cuba vliegen? Upgrade!

Bij TUIfly kan je voor een kleine meerprijs kiezen voor de comfort class. Op een dergelijke lange vlucht als naar Cuba is dat wel heel erg fijn. Ook KLM heeft nu een soortgelijke premium economy. Voor een vergelijk op product en prijs lees: 3 x Comfort Class vergeleken.

Goedkoop naar Cuba? Meer tips!

Goedkope autohuur Cuba

In Cuba tref je weinig bekende autohuur aanbieders. Het goedkoopste en veiligste is dan ook vooraf in Nederland een auto reserveren. Lees daarvoor eerst alles over een auto huren in Cuba in onze special en vind de beste aanbiedingen.

Cuba budgettips

Meer over goedkoop naar en in Cuba te reizen bij onze tips voor Cuba met een klein budget!

Tot slot: vliegen met Cubana de Avicon?

Goedkoop vliegen is leuk - maar wij raden vliegen met Cubana de Avicon af. deze maatschappij stond lange tijd  op de blacklist van de Europese Comissie (en heeft nog steeds toezicht) vanwege de vele ongelukken, incidenten en het gebrekkige onderhoud. 

Meer informatie voor reizen naar Cuba

Meer informatie en 101 vakantie tips tref je in onze online Cuba reisgids! Lees alles over bruisend Havana, een vakantie aan het strand van Varadero of bekijk de hoogtepunten in onze Cuba top 10!  

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews