De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De uitvinder van een tussenklasse, zoals de comfort class is de geweldige Engelse maatschappij Virgin Atlantic. Helaas bieden zij geen vluchten vanaf Schiphol aan!

Voorpret

101 vakantietips tref je in onze online reisgids!

Comfort Class vergelijk

Comfort Class vergelijk
Meer beenruimte? Comfort Class vliegen met TUIfly of KLM is dan een betaalbare en comfortabele optie. Hier tref je het vergelijk van de Comfort Class services van deze drie Nederlandse airlines!

Comfort Class vliegen? Meer beenruimte!

Ben je langer dan 1.75 of heb je gewoon een hekel aan bovenop je buurman zitten, maar ben je niet rijk? Dan is Comfort Class vliegen een geweldige oplossing.

Want of je nu kiest voor KLM of TUIfly, in de Comfort Class geniet je altijd van het belangrijkste voordeel van zowel de TUIfly als de KLM business class en dat is meer beenruimte. De andere extra's in de Comfort Class zijn in alle gevallen beperkt (of in het geval van KLM non -existent), waardoor vliegen met meer beenruimte in deze klasse ook betaalbaar is. 

Wat kost extra beenruimte? Comfort Class vergelijk.

Ook KLM heeft sinds kort eindelijk ook een Comfort Class. De upgrade fee zal tussen de 80,- tot 150,- per enkele reis bedragen t.o.v. het Economy tarief. Meer info: de nieuwe KLM comfort class service.

Tot slot is er TUIfly,  waar een comfort class service in het laagseizoen op korte Europese vluchten soms al v.a 15,- geboekt kan worden. Op verre vluchten is de toeslag in de regel ongeveer gelijk aan die van Martinair of iets duurder. TUIfly passagiers op verre vluchten genieten ook van extra's zoals extra bagagevrijdom. Meer info: de TUIfly comfort class.

Vliegen in de Comfort Class naar ......

Comfort Class vliegen naar Amerika: het meeste aanbod aan vluchten naar de VS en Canada heeft KLM. Met TUIfly kan je met meer beenruimte in de Comfort Class naar Mexico vliegen.

Comfort Class vliegen naar Oceanie: het KLM premium economy product is de enige comfort class naar Australie of Nieuw Zeeland. Maar let op een luchtvaartmaatschappij als Singapore airlines die ook op deze route vliegen heeft standaard in Economy meer beenruimte dan KLM. Het kan dus de moeite zijn

Comfort Class vliegen naar Azie en het Midden Oosten: ook hier heeft KLM verreweg het grootste aanbod aan vluchten o.a. naar het populaire Bali, Dubai en Bangkok. Met TUIfly kan je daarnaast sinds kort ook comfort class vliegen naar Jordanie (Aquaba) en naar Nepal.

Comfort Class vliegen binnen Europa - dit kan uitsluitend met TUIfly naar o.a. enkele Griekse eilanden, in de zomer naar enkele bestemmingen op het Spaanse en Portugese vasteland zoals Malaga en Faro en jaar rond naar de zonnige Canarische eilanden.

Comfort Class vliegen naar Afrika - sinds kort kan je met TUIfly naar een groot aantal bestemmingen in Egypte, naar Mombasa in Kenia, Tunesie en naar Banjul in Gambia vliegen. En natuurlijk kan je met KLM naar heel veel mooie bestemmingen in Afrika zoals Namibie of Ghana vliegen.

Comfort Class vliegen naar de Caribbean - hier is verreweg de meeste keuze. Kies bijvoorbeeld voor Puerto Plata en Punta Cana op de Dominicaanse Republiek met TUIfly,  Bonaire en Aruba met KLM of TUIfly. Naar Curacao , Cancun of Cuba kan je zowel uit TUIfly (Holguin of Varadero) of de nieuwe KLM Comfort Class (Havana) kiezen.

Comfort Class vliegen naar Zuid of Midden Amerika - Naar Fortaleza en Natal in Brazilie kan je comfort class vliegen met TUIfly en daarnaast tref je op www.klm.nl heel veel andere bestemmingen in dit mooie deel van de wereld aan.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews