De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Naar Bangkok vliegen duurt 10-15 uur (afhankelijk van je verbinding).

Voorpret

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Bangkok, Thailand? Wij zetten alvast 10 redenen op een rij, zodat je niets zult missen. Lees: Thailand top 10.

Vliegtickets Bangkok

Goedkope vliegtickets Bangkok boeken? Hier tref je tips en het overzicht met het aanbod van vliegtickets naar de bruisende hoofdstad van Thailand, om snel het aanbod aan tickets te kunnen vergelijken.

Ben je op zoek naar een goedkope vliegreis naar de bruisende hoofdstad van Thailand maar heb je niet zoveel te besteden en wil je met een klein budget naar Bangkok vliegen? Bekijk de onderstaande informatie met betrekking tot de vluchten Amsterdam Bangkok, Düsseldorf Bangkok en / of Brussel Bangkok. Lees ook de tips voor goedkoop naar Bangkok vliegen en hoe je snel de aanbiedingen van dit moment kunt vergelijken om de goedkoopste vliegtickets naar Bangkok te vinden!

Goedkoop naar Bangkok? Boek als de prijzen laag zijn!

De meeste airlines introduceren eens per zoveel tijd een nieuwe scherpe aanbieding voor Bangkok. Maar het probleem is dat er altijd maar een paar tickets voor het goedkoopste tarief beschikbaar zijn - dus je moet er razendsnel bij zijn. Daarom is de gratis 'cheap tickets Bangkok e-mail alert service' op Vliegen naar Bangkok erg handig.  Dan krijg je namelijk meteen bericht als er nieuwe, goedkope vliegticket aanbiedingen Bangkok binnen jouw budget beschikbaar zijn!

Goedkoop jaarticket Bangkok of combinatie tickets met Indonesie, Australie, Vietnam, Laos of Myanmar?

Blijf je wat langer in Bangkok en ben je op zoek naar een goedkoop jaarticket of wil je rondreizen in Azië en een bezoek aan Bangkok combineren met andere bestemmingen zoals bijvoorbeeld Vietnam, Australië, Laos, Myanmar of Indonesië? Bij reisorganisatie Vliegwinkel.nl kan je combinatievliegtickets voor 2 of meer bestemmingen in Azië vinden door "Meerdere bestemmingen" aan te vinken. Vaak kost het bezoeken van een 2e bestemming op hetzelfde ticket maar een paar tientjes meer!

Vergelijk Amsterdam Bangkok met Dusseldorf Bangkok en Brussel Bangkok

Wil je echt zeker weten dat je het voordeligste reist? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven Amsterdam Bangkok met vliegtickets Dusseldorf Bangkok of Brussel Bangkok. Soms kan het meer dan 200 euro schelen!

Welke vluchtdagen zijn de voordeligste?

Vliegtickets met doordeweeks vertrek, en dan met name vluchten naar Bangkok op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak veel goedkoper dan vliegtickets Bangkok met vertrek in het weekend.

Lastminute tickets

Lastminute tickets Bangkok zijn in de regel alleen maar gunstig in het voor- en naseizoen. Zit je niet aan een vertrekdatum vast? Dan kan het gunstig zijn om lastminute vliegtickets te boeken.

Wil je in een schoolvakantie of met kerst naar Bangkok vliegen? Dan moet je op tijd boeken om een goedkoop vliegticket te bemachtigen. De goedkoopste vluchten naar Bangkok zijn dan ver voor vertrek uitverkocht!

Tip: zeker als je lastminute naar Bangkok wilt reizen kan een all-in reis van een Thailand expert als 333 Travel met vlucht en hotel vaak goedkoper zijn.

Nachtje extra!

Om goedkope vliegtickets te vinden draait veel om het vinden van de dag waarop de vluchten het meest onderbezet zijn. In sommige periodes is dit de dinsdag, dan weer woensdag of donderdag (nooit de zaterdag...).

De allergoedkoopste vliegtickets boek je op de goedkoopste vertrekdagen, maak dus een 8 daagse i.p.v 7 daagse reis, ga 15 i.p.v. 14 dagen of 22 i.p.v. 21 dagen naar Bangkok! 

De gemiddelde vluchtduur

Vliegen naar Bangkok vanaf Amsterdam duurt, afhankelijk van je vlucht en of deze al dan niet non-stop is, ca. 10 tot soms wel 15 uur.

Luchthaven en transfer informatie

Bangkok International Suvarnabhumi Airport is de luchthaven van Bangkok en bij deze luchthaven zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig.

Let op: de limousine airport service naar de stad is meestal erg duur! Vraag altijd van tevoren wat de rit ongeveer gaat kosten en let erop dat de chauffeur de meter aanzet! Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je soms ook met de taxi onderhandelen over de prijs.

Thailand, Bangkok & vliegtickets > meer tips!

Hier tref je meer tips voor reizen naar Bangkok. Wil je vanaf Bangkok doorvliegen naar Phuket, Chiang Mai, Utapao, Hat Yai of Koh Samui? Of de tarieven voor vliegtickets Bangkok vergelijken met aanbieding naar andere bestemmingen in Thailand? Of ben je opzoek naar leuke budget tips? Kijk dan zeker even op de Thailand budget tip pagina. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Bangkok

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews