De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Malaga

Goedkope vliegtickets Malaga? Hier tref je het overzicht met vliegticket Malaga aanbod en info m.b.t. de vluchten Amsterdam Malaga en regionale vluchten voor een vakantie naar Malaga.

Met een klein budget naar Malaga vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket Malaga aanbiedingen snel kunt vergelijken en het goedkoopste vliegtickets Malaga kunt vinden!

Vliegtickets Malaga en vliegen Malaga info

De vluchtduur Amsterdam Malaga of Brussel Malaga duurt meestal niet langer dan 2,5 a 3 uur, mits je een directe vlucht hebt geboekt. De goedkoopste vliegtickets naar Malaga boek je doorgaans bij grote vliegticket specialisten waar je zowel vliegticket aanbiedingen naar Malaga treft van lowcost airlines als lijndiensten. Neem ook mee in je vergelijk: soms is het goedkoper om een vlucht + verblijf in Malaga of aan de Costa del Sol ineens te boeken in plaats van losse vliegtickets!

Actuele ticket aanbiedingen voor Malaga

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Malaga? Een goede timing!

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Malaga, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend. De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen s'ochtends voor 10.00 uur of s'avonds na 18.00 uur. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn de ochtend en de avond dan ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Malaga!

Goedkope last minute vliegtickets Malaga?

Last minute goedkope vliegtickets naar Malaga scoren is langer niet altijd makkelijk. De goedkoopste vluchten voor de schoolvakanties kun je maar beter al maanden van tevoren bestellen. Ook de goedkoopste stoelen op vluchten van de echte lowcostmaatschappijen, zoals RyanAir & EasyJet zijn doorgaans al ruim van tevoren uitverkocht. 

Vlieg je echter in het laagseizoen, zoals maart, juni of november dan kun je nog weleens een hele goede lastminute aanbieding treffen voor vliegtickets naar Malaga. Er zijn speciale weken in het jaar (die ieder jaar weer verschillen) met happy sales, werelddeals & hoge kortingen. Vaak gaan dan stoelen in de aanbieding in het laagseizoen.

Vliegen vanuit de regio naar Malaga veel goedkoper

Zeker naar een bestemming als Malaga, waar meerdere chartervluchten en lijndiensten naartoe vliegen is het de moeite om een vertrek vanaf regionale luchthavens te vergelijken met Amsterdam. Check zeker eens bij verschillende vliegticket specialisten een vertrek vanuit Dusseldorf (Weeze), Eindhoven, Rotterdam en Brussel (Charleroi). Zo krijg je ook de prijzen te zien van de echte lowcostvluchten van Transavia, Air Berlin, Ryanair & easyJet. Boek je vliegtickets naar Malaga ook altijd online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten!

Goedkoop naar Malaga? Cheap tickets Malaga alert!

Wil je het als eerste weten als airlines hun prijzen voor tickets Malaga verlagen? Op www.vliegennaar.nl/vliegen-naar-malaga kan je een flight alert Malaga aanmaken (tot het bedrag van jouw keuze) waarbij je automatisch een update ontvangt als er nieuwe aanbiedingen Malaga beschikbaar zijn bij een airline of reisbureau in Nederland!

Info luchthaven Malaga & transfers Costa del Sol

Het vliegveld van Malaga, Malaga Airport, ligt ongeveer acht kilometer van de stad. Er is een prima treinverbinding van de luchthaven naar centrum Malaga. Wel is het circa 10 minuten lopen van de luchthaven naar het treinstation. Met veel bagage dus eigenlijk geen optie.

In het hoogseizoen vertrekken er ieder kwartier bussen naar Marbella en ieder halfuur naar Malaga stad. Beide vanaf terminal 1. Ook taxi's zijn er in overvloed en de transfer naar Torremolinos of Malaga blijft meestal onder de 10 euro (informeer vooraf!).

Moet je verder reizen bijvoorbeeld naar Marbella dan kan de taxi rit je 40 a 50 euro gaan kosten en ben je soms voordeliger uit met het huren van een auto voor de transfer (die kan je meestal in alle toeristenplaatsen weer inleveren!). NB door vooraf je auto op de luchthaven te reserveren bij Alamo Malaga car rental of op Autohuren.nl ben je meestal veel goedkoper uit!

Actuele ticket aanbiedingen voor Malaga

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
De Vakantiediscounter € 12,50 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van € 2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking. Ook komt er € 10,00 bij voor het SGR-garantiefonds.
TUIFly.be € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews