De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegticket Ghana

Goedkope vliegtickets Ghana boeken? Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Accra, Kumasi, Sunyani, Takoradi en Tamale Ghana te vinden en de tips over vliegen naar Ghana!

Vliegticket Ghana aanbod & vliegen Ghana tips

De vluchtduur naar Ghana vanaf Schiphol of Brussel is, afhankelijk van je bestemming in Ghana en of je al dan niet een directe vlucht hebt geboekt, circa 6 tot 11 uur. Vanaf Amsterdam en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Ghana te vliegen waaronder met KLM.

Als je de tarieven voor vliegtickets van alle airlines wilt vergelijken dan is het echter slim eerst even bij vliegtickets specialisten als Tix.nl en Vliegennaar.nl te kijken. Die hebben vaak goedkope vliegtickets en je hebt in een klap een overzicht van alle airlines die naar jouw bestemming in Ghana kunnen vliegen. Let op: veel mensen denken dat bovenstaande online reisbureaus allemaal dezelfde vliegticket aanbiedingen hebben, dat is echter niet waar het beste probeer je ze alle vier als je de goedkoopste tickets naar Ghana wilt vinden!

Actuele ticket aanbiedingen voor Accra

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Ghana > tip 1

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Ghana, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkoop vliegticket Ghana? Cheap tickets alert service!

Ben je enigszins flexibel in wanneer je naar Ghana kunt vliegen? De gratis cheap flight alert service van Vliegen naar Accra, Ghana kan je helpen aanzienlijk voordeliger je tickets te boeken. Het enige wat je hoeft te doen is aangeven hoeveel je max. voor je vliegticket Ghana wilt betalen. Als er een airline of online reisbureau is met een nieuwe aanbieding van tickets Ghana op of onder dat bedrag, dan krijg je automatisch bericht!

Goedkoop vliegen Ghana > tip 3

Boek je vliegtickets Ghana bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Ghana > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Ghana > tip 5

Woon je vlakbij de grens tussen Nederland en Duitsland of Belgie? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Goedkoop vliegen Ghana? Boek je tickets op

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Ghana!

Ghana luchthaven & transfer informatie

Ghana heeft meerdere luchthavens. Heb je een vakantie naar Ghana aan de westkust van Afrika in gedachten? Dan zal je waarschijnlijk naar Kotoka Airport in Accra, vliegen. Bij de luchthavens in Ghana zijn over het algemeen voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de rit gaat kosten!

Naar Ghana? Meer tips!

Kijk voor meer informatie over een vakantie in Ghana in onze  Ghana reisgids. Of lees de experttips van onze luchtvaartredactie om goedkope tickets te boeken.

Actuele ticket aanbiedingen voor Accra

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews