De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Met een Brazilie Airpass kan je vluchten naar meer dan 15 bestemmingen in Brazilie maken!

Voorpret

Lees alvast alles over bruisend Rio de Janeiro!

Airpass Brazilie

Met een Brazilie airpass kan je aanzienlijk besparen op je binnenlandse vluchten. Hier tref je informatie over de airpass Brazilie, tips voor vluchten en aanbiedingen!

Airpass Brazilie

Voordelig binnenlands vliegen in Brazilie? Met een Airpass voor Brazilie kun je heel veel 15 bestemmingen combineren! Als je 4 of meer van onderstaande plaatsen wilt bezoeken is het goedkoper dan losse vluchten boeken.

De airpass is bedoeld voor de promotie van het toerisme en is daarom niet in Brazilie te koop, je moet hem al in Nederland reserveren. De airpass is tegenwoordig bovendien niet meer als los product te reserveren, maar wordt alleen nog aangeboden via touroperators. In Nederland is de airpass verkrijgbaar bij Brazilie specialist BRS Reizen waar je de airpass volgens richtlijnen aanschaft i.c.m. overnachtingen, een rondreis en  /of excursies. Je kunt hier overigens een hele reis op maat samenstellen, zonder dan dit duurder hoeft te zijn dan een klassieke rindreis!

Tip: Bij BRS Reizen is de airpass ook te boeken binnen het Brazilie starterspakket, dit omvat: retourvluchten Nederland - Brazilie, je airpass trajecten en de eerste twee overnachtingen in Brazilie (afhankelijk van je airpass trajecten v.a. circa €1350,-). Lees meer over de airpass.

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Brazilie Airpass: binnenlandse vluchten Brazilie

Bestemmingen die je in de airpass kunt combineren zijn o.a.: Rio de Janeiro, Sao Paulo, Brazilia, Belo Horizonte, Salvador da Bahia, Porto Seguro, Recife, Manaus, Belem, Iguazu, Sao Luis, Campo Grande, Fortaleza en Curitiba. In principe zijn alle combinaties mogelijk!

Airpass Brazilie: Naar Brazilie? Vlucht info & tips!

Heb je nog geen ticket voor de vlucht van Amsterdam naar Brazilie? Lees dan ook onze 12 tips om goedkope vluchten naar Brazilie te vinden!

Meer Brazilie reistips

Lees over vakantie aan de mooie stranden van Brazilie in Natal of Fortaleza of bekijk de tips voor een bezoek aan de machtige Iguazu falls of het carnaval van Rio!

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
United Airlines € 0,00
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 09 mei 2023
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews