De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Met een Brazilie Airpass kan je vluchten naar meer dan 15 bestemmingen in Brazilie maken!

Voorpret

Lees alvast alles over bruisend Rio de Janeiro!

Airpass Brazilie

Met een Brazilie airpass kan je aanzienlijk besparen op je binnenlandse vluchten. Hier tref je informatie over de airpass Brazilie, tips voor vluchten en aanbiedingen!

Airpass Brazilie

Voordelig binnenlands vliegen in Brazilie? Met een Airpass voor Brazilie kun je heel veel bestemmingen combineren! Als je 4 of meer van onderstaande plaatsen wilt bezoeken is het vaak goedkoper dan losse vluchten boeken.

Maar let op: maak je minder dan 4 binnenlandse vluchten in Brazilie boeken? Dan ben je waarschijnlijk goedkoper uit met losse vliegticket retourtjes boeken. Daarvoor kan je overigens gewoon vertrouwd bij de Nederlandse vliegticket vergelijker Tix.nl de prijzen van binnenlandse vluchten in Brazilie opvragen en vergelijken.  Dat gaat heel simpel!

Dus of je nu gewoon een retourtje Rio de Janeiro - Natal of een vlucht Recife - Salvador da Bahia zoekt check eerst even wat de losse vluchten bij elkaar kosten voor je een airpass boekt.

Mocht je toch echt 4 of meer vluchten nodig hebben dan kan de airpass de moeite zijn.

De airpass is bedoeld voor de promotie van het toerisme en is daarom niet in Brazilie te koop, je moet hem al in Nederland reserveren. De airpass is tegenwoordig bovendien niet meer als los product te reserveren, maar wordt alleen nog aangeboden via touroperators, waar je de airpass volgens richtlijnen aanschaft i.c.m. overnachtingen, een rondreis en /of excursies. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Brazilie Airpass: binnenlandse vluchten Brazilie

Bestemmingen die je in de airpass kunt combineren zijn o.a.: Rio de Janeiro, Sao Paulo, Brazilia, Belo Horizonte, Salvador da Bahia, Porto Seguro, Recife, Manaus, Belem, Iguazu, Sao Luis, Campo Grande, Fortaleza en Curitiba. In principe zijn alle combinaties mogelijk!

Airpass Brazilie: Naar Brazilie? Vlucht info & tips!

Heb je nog geen ticket voor de vlucht van Amsterdam naar Brazilie? Lees dan ook onze 12 tips om goedkope vluchten naar Brazilie te vinden!

Meer Brazilie reistips

Lees over vakantie aan de mooie stranden van Brazilie in Natal of Fortaleza of bekijk de tips voor een bezoek aan de machtige Iguazu falls of het carnaval van Rio!

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
Cheaptickets.nl € 29,09 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews