De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Ponta Negra

Ponta Negra is hét populairste strand van Natal, ten zuiden van de stad. Hier vind je 4 kilometer lang zandstrand en een heel charmante, levendige boulevard.

Aan de oceaankant van de Via Costeira in Ponta Negra vind je de beste en grootste hotels van Natal. Aan de andere kant ligt het schitterende beschermde natuurgebied Parque da Dunas.

Ponta Negra Brazilie: reisaanbiedingen

Heb je besloten dat je op vakantie gaat naar Ponta Negra of overweeg je het nog? Je kunt zelf je rondreis samenstellen: los je ticket boeken en lokaal met een luxe bus kan je vanuit Natal o.a. reizen naar Pipa (ca. 2 uur), Recife (ca. 4 uur), Fortaleza (ca. 8 uur) of Salvador de Bahia (ca. 20 uur). Hieronder vast een overzicht met de actuele aanbiedingen voor een vlucht naar Natal.

Als je het aanbod aan hotels in natal wilt vergelijken of een leuk appartement zoekt kan je het beste starten op Trivago.nl/ponta-negra. Hier tref je maar liefst ruim 219 hotels in en rondom Ponta Negra Brazilie en de site heeft erg handige filters zoals beoordelingen of gratis wifi!  Ga je zelf je reis naar Ponta Negra samenstellen? Lees dan ook onze 6 tips om goedkope vliegtickets Brazilie te vinden!

Actuele ticket aanbiedingen voor Natal

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Ponta Negra: Natal's no 1 beach

De markante Morro do Careca, een 120 meter hoge zandduin bij Ponta Negra, kun je niet missen. Je komt in Ponta Negra via de lange kustweg Via Costeira vanuit Natal. Het strand bij Ponta Negra is gezellig en druk. Voetballende Brazilianen, toeristen en de lokale bevolking genieten hier van zon, zee en strand. Overal klinkt de samba en er zijn veel leuke kleine eettentjes te vinden. 

Uitgaan in Ponta Negra & Natal

Het echte uitgaan vindt plaats op het strand en de boulevard Erivan França van Ponta Negra, waar veel muziek wordt gedraaid en het altijd levendig is. In het restaurant Barraca do Caranguejo eet je de heerlijkste garnalen, op alle mogelijke manieren bereid.

Ga zeker ook een avond naar de promenade Praia das Artistas in Natal.

Shoppen in Praia Ponta Negra

Praia in Ponte Negra op de Avenue Roberto Freire is een leuk winkelcentrum waar je ook s'avonds voordelig kunt eten onder het genot van muziek van steed andere bands.

Tip! Veel winkels geven circa 10% korting als je niet met een creditcard betaalt. Overigens is om korting vragen in Brazilie heel gebruikelijk. Als je op de markt gaat winkelen dan is de stelregel dat je start met circa 50% van de prijs (om vervolgens ergens rond 75% uit te komen, dat hoort bij het spel!). 

Actuele ticket aanbiedingen voor Natal

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix € 29,50
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews