De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De goedkoopste vliegtickets Florida boek je in de vakanties met vertrek op doordeweekse dagen naar The Sunshine State!

Voorpret

Neem alvast een kijkje bij onze Walt Disney World Florida tips!

Vliegtickets Florida

Vliegtickets Florida
Goedkope vliegtickets Florida boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Florida aanbod voor vluchten Amsterdam Florida of Brussel Florida en tips voor goedkoop vliegen naar Florida.

Met een klein budget naar Florida vliegen? Lees de tips hoe je snel vliegticket aanbiedingen kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Florida te vinden!

Vliegtickets Florida aanbod

Vliegtickets Florida voor een directe vlucht naar Orlando (dus zonder tussenstop) kan je vanaf zomer 2011 alleen nog met TUIfly boeken . Daarnaast vliegen KLM en TUIfly ook nog naar Miami.

Als je echt zo goedkoop mogelijk wilt vliegen en zowel alle aanbiedingen voor vliegtickets Florida van zowel de reguliere als lowcost maatschappijen wilt vergelijken start dan bij gespecialiseerde online reisbureaus in verre vliegreizen. Een goede is bijvoorbeeld Tix.nl. Deze vergelijkt de aanbiedingen voor vliegen naar Florida met TUIfly of KLM met minder bekende alternatieven zoals vluchten met Amerikaanse maatschappijen als Delta, American Airlines etc. die vanaf Amsterdam en Brussel naar Florida vliegen. 

Vlucht Amsterdam Florida tip: 
Ook een hotel in Florida nodig of wil je een rondreis maken? Dan is een fly drive of complete vakantie boeken bij touroperator TUI.nl reizen waarschijnlijk het goedkoopste. Off season kan je hier al onder de 500,- een complete vakantie in Florida vinden! Ook voor een paar dagen Miami Beach of City is gecombineerd vliegtickets + hotel boeken meestal goedkoper. Zie bijvoorbeeld deze Miami Citytrips aanbiedingen.

Goedkoop vliegticket Florida - Wanneer vliegen

Naar Orlando en in de vakantie zijn vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Florida, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend. Buiten de schoolvakanties en naar Miami kan het soms net andersom uitpakken, dus speel een beetje met je vertrekdata!

Goedkope vliegtickets Florida? Vliegen vanaf..

Vliegen vanaf Dusseldorf, Keulen en andere luchthavens over de grens is vaak aanzienlijk goedkoper, helemaal sinds de invoering van de vliegtickettax. Met het vergelijken van vliegtickets tarieven voor vertrek vanaf meerdere luchthavens kan je dan ook veel geld besparen!

Tip: 
Als je vliegtickets Florida via online reisbureaus vergelijkt, geven ze je altijd keuze uit vluchten vanaf Amsterdam en goedkope alternatieve vluchten vanaf luchthavens als Brussel in Belgie of Düsseldorf in Duitsland.

Vliegen naar Florida? Luchthaven vergelijk!

Je kunt naar diverse luchthavens in Florida vliegen en soms zijn er betere aanbiedingen voor de ene dan de ander - dus ook nuttig om even te bekijken. Zo vliegen er diverse luchtvaartmaatschappijen naar en Orlando. Met KLM kan je o.a vliegtickets naar Miami, Palm Beach, Fort Meyers, Sarasota, Tampa, vliegtickets Orlando, Fort Meyers, vluchten naar Jacksonville, Daytona en vliegtickets Fort Lauderdale Florida boeken.

Van de luchthavens in Florida is vliegen naar Fort Lauderdale, Miami, Orlando en Tampa meestal het goedkoopste, maar dat kan op jouw vluchtdata net anders zijn, orienteer je breed op alle voor jou aantrekkelijke opties! Op dit overzicht met deze pagina op Florida vliegtickets op Vliegennaar.nl kan je snel vliegtickets aanbiedingen Florida naar al deze verschillende luchthavens vergelijken!

Goedkoop vliegticket Florida - Lastminute ticket

Lastminute tickets Florida zijn in de regel alleen maar gunstig in het voor- en naseizoen. Wie in de vakantie of met een lowcost airline wil vliegen moet op tijd boeken om een goedkoop vliegticket Orlando te bemachtigen. De voordeligste vluchten zijn ver voor vertrek uitverkocht!

Overigens is een vliegticket Florida vaak ook goedkoper als er tenminste 1 zaterdagnacht in je verblijf zit. 

Goedkope vluchten Florida > wanneer boeken

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen. Steeds vaker worden nieuwe aanbiedingen 's nachts om 24.00 uur of 's ochtends om 08.00 of 09.00 uur 'live' gezet.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen is of heel laat of 's ochtends vroeg ook het beste moment om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Florida!

Goedkoop vliegen Florida? Boek online!

Boek je vliegtickets Florida bijvoorkeur via internet. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- per vliegticket!

Combinatie tickets Florida New York, Florida Mexico & Florida + andere bestemmingen

Een bezoek aan 'de Big Apple' combineren met de parken in Orlando of een weekje zon in Miami beach? Of wil je vakantie in Florida & Costa Rica of Florida en een Caribisch eialnd combineren?

In bovenstaande gevallen is het vaak slim om combinatie vliegtickets te boeken, waarbij je bijvoorbeeld heen op New York kunt vliegen en daarna door naar Orlando of Miami Florida, met directe vlucht vanuit Florida weer naar Amsterdam.

Populaire combinatie vliegtickets Florida

  • Florida & New York
  • Florida & Mexico
  • Florida & San Jose Costa Rica
  • Florida & Bahamas  
  • Florida & Aruba
  • Florida & Curacao

Ter indicatie: combinatie tickets Florida New York boek je buiten de schoolvakanties vanaf circa 500 a 550,-.  

Van Florida naar .....per trein!
Heb je langer de tijd en wil je meerdere staten bezoeken? Met de Amtrak train reis je vanuit Florida door heel Amerika! 

Goedkoop naar Florida? Meer tips!

Gratis cheap tickets Florida Flight Alert
Wil je graag een keer naar Florida maar ga je pas als je echt een superdeal kunt vinden? Op vliegen naar Miami, vliegen naar Fort Lauderdale en vliegen naar Orlando kan je zelf opgeven hoeveel je voor je ticket wilt betalen. Is er een airline of reisburo met een vliegticket aanbieding Florida op of onder dat bedrag dan krijg je automatisch bericht!

Lees ook de budgettips voor vakantie in Florida:

Amsterdam Florida, Dusseldorf of Brussels Florida

Zoals al even aangegeven kan het zeker als je bij de grens woont geen kwaad om de vliegtickets Amsterdam Florida  te vergelijken met een vlucht Brussel Florida of Dusseldorf Florida.

De vliegtijd naar Florida

  • Vliegtijd Amsterdam Florida circa 9 uur voor de vlucht heen, circa 8 uur voor de vlucht terug (rechtstreekse vlucht)
  • De vliegtijd naar Florida vanaf Brussel of Dusseldorf is vrijwel identiek aan Amsterdam, maar let op er zijn veel minder directe vluchten (een tussenstop kost je snel 2-6 uur extra)    

Meer tips in de Florida reisgids

Zoek je meer inspiratie voor je reis? Blader dan door onze online Florida reisgids!

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews