De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Caribbean Cruise

Caribbean Cruise

Droom je al jaren van een cruise langs de mooie eilanden in de Caribbean? Lees dan deze info en tips voor cruises in het Caribisch gebied! Van een romantische cruise met z'n tweetjes tot geweldige Caribbean cruises met kids!

Een Caribbean cruise vakantie

Cruise vakanties in het Caribisch gebied zijn al jaren zeer populair bij Amerikanen, maar ook steeds meer Nederlanders ontdekken de charme van deze manier van reizen en dat is niet zo vreemd.

Een cruise is natuurlijk een uiterst comfortabele manier om tijdens een vakantie meerdere eilanden van het Caribisch gebied te leren kennen, ook aan boord is er heel veel te beleven en een cruise is ook veel minder kostbaar dan men vaak denkt. Want in het Caribisch gebied heb je de keuze uit een groot aantal cruiseschepen in alle soorten en voor ieder budget.

De meeste cruises door de Caribbean vertrekken overigens vanaf de Port Everglades in Fort Lauderdale in Florida. Wil je voor of na je cruise even een paar dagen aan het strand bijkomen in Fort Lauderdale of Miami? Kijk dan bij een van onze hoteltips van World Ticket Center of Trivago.

Wil je een cruise maken langs Aruba? Kijk dan in onze special over Cruise Aruba.

Vaargebied cruises Caribisch gebied

De meeste cruises die op de Nederlandse markt worden aangeboden gaan naar de Oostelijk of Westelijk gelegen eilanden van het Caribisch gebied.

Veel voorkomende 'stops' cruise Oostelijke Caribbean

Aruba, Barbados, Curacao, Puerto Rico, St. Lucia, St. Maarten, Miami, St. Thomas.

Veel voorkomende 'stops' cruise Westelijke Caribbean

Florida o.a Key West, de Riveria Maya bij Cancun Mexico, de Bahamas, Cozumel, Jamaica en Grand Cayman.

Caribbean Cruises - reisorganisaties en aanbiedingen

De cruise specialist voor de Caribbean is Kras Reizen. Hier kan je dan ook kiezen uit ruim 20 cruise reizen naar alle delen van het Caribisch gebied. Selecteer het 'caribisch gebied' als bestemming en je krijgt alle cruises van de Antillen tot Zuid-Amerika. Veel reizen zijn incl. vliegreis, hotel en cruise! 

Cruise Caribbean met accent op de Nederlandse Antillen?
Tijdens jullie cruise een stukje Nederlandse historie ontdekken? Bij Kras cruises tref je veel aantrekkelijke cruise aanbiedingen waaronder een prachtige cruise waarbij je o.a. Aruba, Bonaire en Curacao aan doet. Deze manier van vakantie vieren is bovendien betaalbaarder dan je denkt, een luxe 10-daagse Caribbean cruise incl vluchten en alle maaltijden en drankjes boek je hier al rond de 1300,-.

Korte cruises in de Caribbean 
Als dit jullie eerste cruise is kan je ook kiezen voor een paar dagen aan het strand van Miami in combinatie met een korte cruise naar de Bahamas. Er zijn bijvoorbeeld al 4-daagse cruises incl. havengelden en maaltijden v.a circa 300,-. 

Reken voor vliegen naar Florida, afhankelijk van de maand van je reis met circa 400,- tot 600,- retour. Vliegen naar Miami duurt circa 9 uur. Vanuit Nederland kan je voordelig rechtstreeks vliegen TUIfly. Bij de laatste heeft je vlucht meestal wel een tussenstop. Wil je de tarieven voor vliegticket aanbiedingen naar Miami van meer luchtvaartmaatschappijen vergelijken? Dat kan makkelijk bij in verre reizen gespecialiseerde reisbureaus als World Ticket Center.

Meer cruise tips!

Een zeer populaire cruise bestemming in het Caribisch gebied zijn de Bahamas. Je kunt hele korte (vanaf een dagje) tot een week durende cruises naar deze eilanden maken. Meer info: Cruises naar de Bahamas.

Iets dichter bij huis cruisen? Er zijn ook geweldige cruises door de Middellandse- en de Egeische Zee voor fijne prijsjes (cruises in dit gebied starten v.a. circa 450,- p.p. inclusief vliegtickets)

Een bijzondere manier om Egypte te ontdekken en een absolute aanrader voor iedereen met interesse in cultuur en historie is een cruise over de Nijl. Een andere absolute droomcruise is de route van Vancouver naar Alaska een cruise door de beroemde Inside Passage! Ook Scandinavie is met o.a. Noorwegen en betoverend St. Petersburg een aanrader voor een cruise vakantie. Meer inspriatie opdoen? Check dan zeker ook dit overzicht met de beste cruiseaanbiedingen!

Budget deals

Top Tips Per Type